Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Strkať do rozhodcu sa nemá. Mitrovič si nezahrá v ôsmich dueloch

Futbalista neudržal nervy na uzde.
Futbalista neudržal nervy na uzde.Profimedia
Srbský futbalista Aleksandar Mitrovič (28) si za strčenie do rozhodcu vyslúžil exemplárny osemzápasový dištanc. Okrem útočníka Fulhamu pyká aj tréner "chalupárov" Marco Silva (45), ktorý nebude môcť sedieť na lavičke účastníka Premier League v dvoch stretnutiach.

Mitrovič v marcovom štvrťfinálovom zápase FA Cupu proti Manchestru United (1:3) neudržal nervy na uzde a po protestoch strčil do hlavného rozhodcu Chrisa Kavanagha, za čo videl červenú kartu. V útrobách Old Trafford dosledoval zápas aj kouč Silva, ktorého arbiter po protestoch taktiež vylúčil.

Mitrovič dostal Fulham do vedenia na pôde favorita na začiatku druhého polčasu. V 71. minúte však zabránil vyrovnaniu rukou na bránkovej čiare hosťujúci stredopoliar Willian. Rozhodca si situáciu overil cez VAR a následne ukázal na biely bod, pričom Willianovi udelil červenú kartu.

Tento moment naštartoval Mitroviča k hrubým nadávkam na Kavanagha a nakoniec aj k útoku na rozhodcu. Futbalista musí okrem dištancu zaplatiť pokutu 75-tisíc libier, Silva príde o 40-tisíc.