Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Únik nepravdivých informácií o stávkovaní? Paquetá poveril právnikov a žiada vysvetlenie

Paquetá chce, aby FA vyšetrila úniky informácií.
Paquetá chce, aby FA vyšetrila úniky informácií.Tony O'Brien / Reuters
Stredopoliar Lucas Paquetá (27) z West Hamu požiadal Anglickú futbalovú asociáciu (FA), aby vyšetrila, akým spôsobom unikli do médií informácie z vyšetrovania, ktoré je proti nemu vedené pre údajné porušenie pravidiel o stávkovaní.

Paquetá bol v máji obvinený z toho, že sa počas štyroch zápasov Premier League v rokoch 2022 a 2023 zámerne snažil dostať žltú kartu, aby na stávkach zarobila jedna alebo viac osôb. Brazílčan vznesené obvinenia popiera.

"Som frustrovaný a naštvaný, keď som si prečítal nedávne zavádzajúce a nepresné články v tlači publikované v Anglicku i Brazílii, ktoré tvrdia, že podávajú informácie o mojom prípade," uviedol Paquetá vo vyhlásení zverejnenom na sociálnych sieťach.

"Som tiež znepokojený tým, že hoci sú tieto články nepravdivé a zavádzajúce, ich zdrojom je zjavne osoba blízka prípadu. Postupy FA majú byť dôverné. Preto som poveril svojich právnikov, aby požiadali FA o dôkladné prešetrenie toho, ako sa informácie o prípade, hoci nepresné, dostávajú na verejnosť," oznámil brazílsky reprezentant.