Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vrie to medzi trénerom a Benzemom? Nuno Espírito Santo všetko poprel: Je to blbosť

Benzema je hlavnou hviezdou Al-Ittihadu.
Benzema je hlavnou hviezdou Al-Ittihadu.AFP
Svetom futbalu kolovali informácie, že Nuno Espírito Santo (49) odmietol dať Karimovi Benzemovi (35) kapitánsku pásku a vyjadril sa, že útočník sa nehodí do jeho typu hry. Portugalský tréner mužstva Al-Ittihad to ale popiera.

Podľa arabského denníka Al-Awsat, ktorý sídli v Londýne, sa vzťahy medzi hlavnou hviezdou tímu Karimom Benzemom a trénerom Al-Ittihadu Nunom Espíritom Santom vyhrotili. Kouč vraj nechcel do kádra francúzskeho držiteľa Zlatej lopty a keď útočník požiadal, aby dostal kapitánsku pásku pre svoj hviezdny status a veľké skúsenosti, tréner túto žiadosť odmietol.

Nuno Espírito Santo nemá v Saudskej Arábii na ružiach ustlané.
Nuno Espírito Santo nemá v Saudskej Arábii na ružiach ustlané.AFP

Bola to kvapka, ktorá znamenala, že pohár trpezlivosti pretiekol. Keď sa potom bývalý hráč Realu Madrid stretol so Saadom Al-Latheefom, saudským vyjednávačom dohody medzi Al-Ittihadom a hráčom, a požiadal ho o vyriešenie problému, pretože mal pocit, že s ním tréner zaobchádzal neprofesionálne, Nuno Espírito Santo údajne vyrukoval so slovami, že hráč sa nehodí do jeho hry a že o kúpu nepožiadal.

Skúsený tréner ale poprel akýkoľvek nesúhlas s Benzemom: "V tlači som čítal, že môj vzťah s Karimom nebol dobrý. Každý, kto ma pozná, vie, že je to blbosť. S každým hráčom vychádzam dobre. Máme silnú skupinu, sme spokojní so všetkými."

Francúz mal dôvod na radosť už po 17 minútach tretieho kola Saudi Pro League, keď do siete tímu Al-Riyadh zaknihoval prvý ligový gól v tamojšej súťaži.

"Som rád, že máme Karima. Je šťastný, môžete to vidieť na ihrisku. Užíva si hrať za Al-Ittihad" dodal Espírito Santo.

Najbližší program Al-Ittihadu.
Najbližší program Al-Ittihadu.Flashscore