Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Werner zostáva v Tottenhame. Lipsko súhlasilo s predĺžením hosťovania o ďalšiu sezónu

Timo Werner bude aj v nasledujúcej sezóne hrať za Tottenham.
Timo Werner bude aj v nasledujúcej sezóne hrať za Tottenham.AFP
Tottenham sa bude môcť aj v nadchádzajúcej sezóne spoľahnúť na Tima Wernera (28), nemecký útočník si predĺži hosťovanie z Lipska. Súčasťou dohody je aj opcia vo výške 15 miliónov eur.

Werner zamieril do Tottenhamu v januári, ale pre zranenie odohral len 13 ligových zápasov a podľa očakávania nebola aktivovaná opcia vo výške 17 miliónov eur. Spurs s ním však stále môžu počítať, keďže sa dohodli na ďalšom hosťovaní.

Tottenham bude v sezóne 2024/2025 platiť plnú mzdu nemeckého reprezentanta, ktorý má s bundesligovým klubom zmluvu do roku 2026, a môže uplatniť aj prestupovú opciu.

Werner sa do Lipska vrátil v lete 2022 po dvojročnej anabáze z Chelsea, ale nenadviazal na predchádzajúce výkony, vďaka ktorým sa dostal do nemeckej reprezentácie a upútal pozornosť viacerých európskych veľkoklubov. Na jeseň bol takmer výlučne náhradníkom a nastúpil len v ôsmich ligových stretnutiach.

Rodák zo Stuttgartu má na konte 57 štartov za nemeckú reprezentáciu s 24 gólmi, ale na domácich majstrovstvách Európy sa nezúčastní pre zranenie stehenného svalu.