Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zažehnali minuloročnú hádku? Sancho po stretnutí s ten Hagom opäť trénuje s United

Sancho dúfa vo väčšie vyťaženie v tíme Red Devils.
Sancho dúfa vo väčšie vyťaženie v tíme Red Devils.Profimedia
Jadon Sancho (24) sa prvýkrát po desiatich mesiacoch vrátil na tréningy Manchestru United. Klubový zdroj potvrdil, že krídelník a manažér Erik ten Hag (54) vyriešili svoje nezhody po minuloročnom verejnom rozchode.

Sancho a holandský kouč sa stretli v tréningovom centre Carrington a rozhodli sa urobiť bodku za minulosezónnou hádkou, uviedol klubový zdroj. Angličan v predchádzajúcom ročníku nastúpil za United len trikrát a druhú polovicu sezóny strávil na hosťovaní v Dortmunde po tom, čo sa jeho vzťah s ten Hagom v septembri zhoršil.

Tréner ho vynechal zo zostavy na zápas s Arsenalom, keď povedal, že Sancho si výkonmi z tréningu nezaslúži miesto v tíme. Ten sa okamžite ohradil na sociálnych sieťach a obvinil lodivoda, že z neho urobil obetného baránka.

Kritizovaný hráč bol vykázaný z A-mužstva a trénoval s mládežníckym výberom, kým sa v januári vrátil do svojho bývalého klubu z Dortmundu. Následne zažiaril počas semifinálového víťazstva v Lige majstrov proti PSG a vyslúžil si od ten Haga pochvalu. Borussiu vo finále porazil Real Madrid 2:0.

"Sancho je veľmi dobrý hráč. Ukázal, prečo ho Manchester United kúpil a takisto, že pre klub predstavuje vysokú hodnotu," povedal Holanďan novinárom po výhre Die Schwarzgelben nad Parížanmi v prvom semifinále a dodal: "Som šťastný za Jadona a jeho výkon. Uvidíme, čo sa bude diať v budúcnosti."

Sancho neodcestuje s tímom do Nórska na úvodný prípravný zápas proti Rosenborgu, keďže začal trénovať neskôr ako ostatní hráči. Klubový zdroj tvrdí, že neskôr však už bude k dispozícii.