Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zlé správy pre Liverpool, zranený talent tímu v nabitom období nepomôže

Harvey Elliott bude Liverpoolu pre zlomeninu nohy chýbať.
Harvey Elliott bude Liverpoolu pre zlomeninu nohy chýbať. Reuters / David Klein
Arne Slot (45) v piatok uviedol, že Liverpool sa bude musieť niekoľko týždňov zaobísť bez stredopoliara Harveyho Elliotta (21), ktorý utrpel zlomeninu nohy. Pre klub ide o zlú správu, nakoľko The Reds počas nadchádzajúcich troch týždňov čaká séria siedmich zápasov naprieč tromi rôznymi súťažami.

Slot však očakáva, že v sobotu už bude môcť rátať s Alexisom Mac Allisterom. Liverpool chce doma proti Nottinghamu Forest nadviazať na vydarený vstup do súťaže. 

"Samozrejme, Harveyho zranenie je veľkým sklamaním nielen preňho, ale aj pre nás. V prvých troch zápasoch toho veľa neodohral, no pred sezónou sa javil naozaj dobre. Počas nadchádzajúceho obdobia by dostal veľa herného času, ale teraz pripadne niekomu inému," konštatoval hlavný tréner anglického giganta.

Liverpool a obhajcovia trofeje z Manchestru City sú jedinými dvoma tímami, ktoré v úvodných troch kolách zvíťazili. Arne Slot, ktorý v pozícii šéfa lavičky nahradil dlhoročného manažéra Jürgena Kloppa, prežíva na Anfielde úžasný štart. 

Holanďan zároveň uviedol, že ohľadom zmlúv Virgila van Dijka, Mohameda Salaha a Trenta Alexandra-Arnolda nemá žiadne novinky. "Dostanete odo mňa opäť nudnú odpoveď. Nie je to prekážka, pretože pracujeme s tímom a snažíme sa z nich dostať to najlepšie," vyhlásil.

Novinárov zaujímala budúcnosť Caoimhina Kellehera. Ír sa vyjadril, že by chcel byť brankárskou jednotkou. "Veľmi by ma znepokojilo, keby hráč prišiel a povedal, že ho nezaujíma, či bude hrať v prvom tíme. Je normálne, že chce byť vyťažovaný. Takýto klub musí mať viac ako 11 futbalistov, ktorí chcú hrať," hovoril Arne Slot. 

"Je na dobrej ceste a už viackrát ukázal, že je pripravený naskočiť, keď ho budeme potrebovať. Kto vie, či za nás bude hrať aj v budúcnosti, ale je úplne jasné, že Alisson je momentálne číslo jeden," uzavrel kormidelník Liverpoolu.

Liverpool - Nottingham Forest (sobota o 16:00)