Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zranenie poslalo trénera na barly. Proti Brentfordu hrať určite nemôžem, žartuje Lopetegui

Lopetegui si v dueli proti Liverpoolu privodil zranenie.
Lopetegui si v dueli proti Liverpoolu privodil zranenie.PAUL ELLIS / AFP
Po zápase Ligového pohára medzi Liverpoolom a West Hamom neskončil na barlách žiadny z hráčov, ale tréner hostí. Julen Lopetegui (58) na celú situáciu reagoval žartom, ktorým vylúčil, že nastúpi na najbližší ligový zápas Hammers.

Futbalové zranenia sa zvyčajne týkajú len samotných protagonistov, ale Lopetegui bol tak rozhorčený výkonom svojho mužstva, že pri skoku z frustrácie si počas stredajšej prehry 1:5 poranil lýtko. Španiel sa s ťažkosťami pohyboval aj počas štvrtkového tréningu West Hamu a v sobotu by sa na zápase Premier League proti Brentfordu ešte mohol objaviť s barlami.

"V tomto zápase určite nemôžem hrať," žartoval Lopetegui a s nadhľadom dodal: "Mám malé zranenie lýtka, ale nehrám, takže to nie je dôležité."

Bývalý lodivod reprezentácie Španielska či Realu Madrid, ktorý na lavičke West Hamu nahradil Davida Moyesa, je vo svojej novej funkcii po zlom štarte do sezóny pod čoraz väčším tlakom. Kladivári sú v ligovej tabuľke na 14. mieste, na konte majú jedno víťazstvo z prvých piatich zápasov.

"Vieme, že sa musíme zlepšiť. Požiadavky sú vysoké. Premier League bude pre nás všetkých dlhá a títo hráči sa budú zlepšovať. Som si tým istý. Je pravda, že potrebujeme výhru a chceme ju už v ďalšom zápase. Brentford je výzvou, veľmi dobrý tím, kompletné mužstvo. Je silný vonku a najmä doma," vravel Lopetegui.

Brentford - West Ham (sobota, 16:00)