Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bolo to niečo neuveriteľné. Teší ma aj môj výkon, vraví mladík Yoro o debute za United

Yoro má za sebou prvé minúty v drese United.
Yoro má za sebou prvé minúty v drese United.Profimedia
Leny Yoro (18) vo štvrtok skompletizoval prestup z Lille do Manchestru United a už o dva dni neskôr nastúpil na prvé stretnutie za anglický klub. Mladučký obranca odohral prvý polčas priateľského súboja s Glasgowom Rangers a svojím výkonom prispel k výhre.

Yoro úspešnú premiéru vo farbách United zhodnotil slovami: "Bolo to niečo neuveriteľné. Po tímovej stránke to bol dobrý zápas a mám radosť aj zo svojho výkonu, snáď takto budeme pokračovať. Spoluhráči mi veľmi pomohli, pohodlne sa cítim aj vďaka ďalším členom tímu. Pôsobíme ako tím, aj to je pre mňa veľmi dôležité."

Francúzsky talent na seba upozornil svojimi výkonmi v Lille a Red Devils za neho zaplatili 62 miliónov eur, ďalších osem miliónov môže francúzsky celok dostať na základe bonusov. Futbalista podpísal päťročný kontrakt s opciou na ďalší rok a stal sa najdrahším 18-ročným stopérom histórie.

"Je veľmi talentovaný, preto ho vedenie kúpilo. Ak chcete hrať za Manchester United, musíte mať kvalitu, tú ukázal počas prvého polčasu. Je mladý, talentovaný a vie veľmi dobre pracovať s loptou. Sme tu od toho, aby sme mu pomohli, nejaký čas na aklimatizáciu ešte bude potrebovať,“ uviedol smerom k novému kolegovi brankár André Onana.

"V defenzíve predviedol dva vynikajúce zákroky a bol silný na lopte. Výnimkou bol iba jeden moment zo záveru prvého polčasu, keď zahral rukou," skonštatovalo o výkone Yora tamojšie periodikum Manchester Evening News.

Manchester United - Glasgow Rangers 2:0

Ten Hagovi zverenci v pondelok zahájili prípravu prehrou s Rosenborgom a triumf nad Rangers svojimi gólmi zariadili Diallo a Hugill. Budúci týždeň cestujú na turné do Spojených štátov amerických, kde sa stretnú s Arsenalom, Betisom a Liverpoolom.

Najbližšie zápasy Manchestru United.
Najbližšie zápasy Manchestru United.Flashscore