Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

DAC vyhral gólom 15-ročného Maďara, premiéra Cifraniča nedopadla úspešne

Aktualizované
Dunajská Streda vyhrala prvý prípravný zápas.
Dunajská Streda vyhrala prvý prípravný zápas.TASR
Futbalisti FC DAC 1904 Dunajská Streda vyhrali v piatkovom prípravnom stretnutí proti maďarskému Győru. Podbrezová nezvládla súboj s Wolfsbergerom.

Dunajská Streda - Győr 2:1

Po remíze s Austriou a prehre proti Vyškovu dokázala Dunajská Streda zaknihovať prvé víťazstvo v príprave. Proti maďarskému súperovi otvoril skóre Redzič a aj keď Bumba vyrovnal, tak rozhodujúci gól strelil iba 15-ročný Levente Bősze, ktorý prišiel na Žitný ostrov v roku 2021 práve z Győru, kde sa aj narodil. Dunajskostredčania pritom v stredu oznámili, že podpísal prvý profesionálny kontrakt. Posledný prípravný zápas odohrá DAC s chorvátskym Osijekom.

Podbrezová - Wolfsberger 1:3

Podbrezová sa ujala vedenia po góle hlavou od Depetrisa zo štandardnej situácie, ale v druhom polčase slovenský tím neukázal smerom dopredu vôbec nič a miestami mal problém dostať sa cez polovicu. Ešte v prvom polčase vyrovnal Piesinger strelou diaľky a po zmene strán sa trafil hlavou. Poistku Wolfsbergeru pridal Žukič. Železiari opustili sústredenie v Rakúsku s dvomi prehrami. Staronovému trénerovi Cifraničovi tak premiéra nevyšla.