Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kováčik hral pri výhre Coma, Yoro debutoval za United. Nastúpil aj Sauer

Yoro absolvoval neoficiálny debut za Manchester United.
Yoro absolvoval neoficiálny debut za Manchester United.Profimedia
Futbalisti Coma vyhrali v sobotnom prípravnom zápase proti Las Palmasu. Tešili sa aj futbalisti Manchestru United a Feyenoordu.

Como - Las Palmas 2:1

Las Palmas sa dostal do vedenia už v štvrtej minúte, keď sa presadil Bikoue, po zmene strán Como otočilo skóre. V 49. minúte vyrovnal Strefezza a o minútu neskôr sa presadil Strefezza. Do druhého polčasu zasiahol z lavičky aj slovenský mladík Peter Kováčik, pre ktorého to bol druhý duel v drese nového zamestnávateľa.

Feyenoord - Cercle Bruggy 1:0

Slovenský obranca Dávid Hancko po Eure ešte do hry nezasiahol. Jeho krajan Leo Sauer prišiel do hry v 63. minúte. O jediný gól sa postaral mladý stredopoliar Antoni Milambo, ktorý v troch prípravných dueloch dvakrát skóroval a raz asistoval.

Werder Brémy - Lecce 0:3

Taliansky tím na ihrisku dominoval a výsledok tak hovorí sám za seba. Dvakrát sa v prvom polčase presadil bývalý dunajskostredský útočník a najlepší strelec Niké ligy, ktorým je Nikola Krstovič. V predošlom ligovom ročníku Serii A zaznamenal za Lecce sedem zásahov.

Manchester United - Rangers 2:0

Red Devils odohrali po prehre s Rosenborgom druhý prípravný zápas, v ktorom tentoraz uspeli. Okrem Casemira, Evansa, Mounta či Sancha do neho zasiahli hlavne mladíci s minimálnymi skúsenosťami z prvého tímu. Do streleckej listiny sa zapísali Diallo a Hugill. Neoficiálny debut za Manchester United zažil mladý francúzsky stopér Leny Yoro, ktorý nedávno prišiel z Lille.

Rapid Viedeň - AC Miláno 1:1

Prvý prípravný zápas milánskeho veľkoklubu skončil vo Viedni remízou. Do streleckej listiny sa najskôr zapísal Florenzi, v závere vyrovnal Demir. Šancu dostali aj viacerí mladíci.