Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Liverpool na Anfielde zdolal Sevillu, Atlético vyhralo nad Juventusom. Chelsea predstavila posilu

Aktualizované
O jeden z gólov Liverpoolu sa postaral aj mladý stredopoliar Nyoni.
O jeden z gólov Liverpoolu sa postaral aj mladý stredopoliar Nyoni.Profimedia
Futbalisti Liverpoolu vyhrali v nedeľnom prípravnom zápase nad Sevillou. Druhý duel odohrajú podvečer s tímom Las Palmas. Atléticu Madrid sa podarilo zdolať Juventus. Inter remizoval s Chelsea a Arsenal si poradil s Lyonom.

Liverpool - Sevilla 4:1

Nový liverpoolský tréner Arne Slot pokračuje v úspešnej príprave, nakoľko vyhral všetky štyri doterajšie stretnutia. Pri jeho neoficiálnej premiére na Anfielde domáci dominovali a hladko zdolali Sevillu. Rozhodnuté bolo prakticky už po prvom polčase, pretože v ňom sa presadil Diogo Jota a dva razy aj Luís Díaz. Po zmene strán Peque síce znížil, ale konečnú podobu dal výsledku mladý stredopoliar Trey Nyoni

Juventus - Atlético Madrid 0:2

Atlético ukončilo prípravu bez prehry, trikrát vyhralo a raz remizovalo. Stretnutie s Juventusom sa hralo vo švédskom Göteborgu. Španielsky tím rozhodol o výsledku v druhom polčase, keď najskôr skóroval João Félix a z penalty aj Ángel Correa. Neoficiálny debut v novom pôsobisku zažil obranca Le Normand. Turínske mužstvo v štyroch prípravných dueloch len raz zvíťazilo a aj to proti svojmu béčku.

Arsenal - Lyon 2:0

Arsenal na záver prípravy vyhral domáci Emirates Cup, pričom o výsledku rozhodli góly stopérov. Presadili sa ako Saliba, tak aj Gabriel. Debut zažil taliansky obranca Calafiori. Gunners počas prípravy vyhrali štyri z piatich duelov a dobre sa naladili na štart Premier League. Lyon zaznamenal druhú prehru, okrem toho trikrát zvíťazil a raz remizoval.

Chelsea - Inter 1:1

Futbalisti Chelsea v šiestich zápasoch prípravy zvíťazili len raz a ani proti šampiónovi Serie A nemali dobrý úvod, keď od 26. minúty prehrávali po zásahu Marcusa Thurama. V úplnom závere však zariadil remízu stredopoliar Lesley Ugochukwu. Inter ukončil prípravu s bilanciou troch výhier, dvoch remíz a jednej prehry. Anglický celok cez polčas predstavil verejnosti novú posilu Pedra Neta.

Liverpool - Las Palmas 0:0

V druhom nedeľnom zápase Liverpoolu gól nepadol. Tréner Slot na súpisku pre tento duel zaradil viacero mladíkov a tí sa na streleckú listinu nezapísali, čo znamená, že The Reds ukončili prípravu remízou, pričom vyhrali predošlé štyri stretnutia. Aj pre Las Palmas to bola generálka na štart La Ligy, o päť dní hostí Sevillu.