Slovan po premiérovom góle Maka zdolal Petržalku, prišiel o zraneného Barseghjana

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan po premiérovom góle Maka zdolal Petržalku, prišiel o zraneného Barseghjana

Aktualizované
Slovan ukončil prípravu víťazstvom.
Slovan ukončil prípravu víťazstvom.TASR
Futbalisti Podbrezovej vyhrali v stredajšom prípravnom stretnutí proti Komárnu, ktoré je nováčikom Niké ligy. Prvé víťazstvo zaznamenali Michalovce, zdolali Liptovský Mikuláš. V akcii boli aj hráči Ružomberka, Trenčína, Skalice či Žiliny. Slovan Bratislava vo večernom vystúpení zdolal Petržalku.

Liptovský Mikuláš - Michalovce 0:1

Michalovce na tretí pokus zaznamenali svoje prvé víťazstvo v príprave, ktoré prišlo proti Liptovskému Mikulášu. O jediný presný zásah Zemplína sa postaral Dávid Petrík. Michalovčania najbližšie predstavia v sobotu na domácom ihrisku proti neďalekým Košiciam.

Podbrezová - Komárno 4:1

Podbrezová bola v prvom polčase aktívnejšia a zásluhou Smékala sa dostala do vedenia. Po zmene strán ale chybu v rozohrávke od brankára Bajzu potrestal Sylvestr. Vedenie domácim vrátil po krásnej strele do vinka z hranice šestnástky Sanusi. Veľmi pekne k žrdi trafil z priameho kopu Galčík a ten istý hráč pred koncom pridal aj svoj druhý presný zásah.

Ružomberok - Zlín 2:2

Ružomberčania sa ujali vedenia v prvom polčase zásluhou Timoteja Múdreho, český súper však po zmene strán otočil skóre vo svoj prospech. O remíze tak rozhodol osem minút pred koncom riadneho hracieho času Martin Chrien. Pre Ružu ide o druhú výhru v letnej príprave.

Olomouc - Trenčín 3:0

Slovenskému zástupcovi nevyšlo hlavne druhé dejstvo, pretože po polčase bol stav bezgólový. Po remíze s Púchovom to bol pre Trenčín iba druhý zápas v prípravnom období, najbližšie nastúpi o tri dni proti Šamorínu.

Skalica - Vyškov 4:0

Skalica si víťazstvo a štyri presné zásahy rozdelila na dva polčasy medzi štyroch strelcov - postupne sa presadili Morong, Fábry, Davi Alves a Nagy. Účastník Niké ligy odohral počas leta tri zápasy a trikrát sa radoval z víťazstva.

Žilina - Košice 3:0

Súboj dvoch nikéligových celkov priniesol jasný triumf klubu spod Dubňa. Hoci v prvom dejstve gól nepadol, už tri minúty po návrate zo šatní rozvlnil sieť Mário Sauer. Po hodine hry na neho nadviazal Timotej Hranica, skóre pečatil Tomáš Jaššo. Pre MŠK ide o prvý triumf v príprave, Košice ešte nevyhrali a v troch dueloch strelili len jeden gól (proti Kisvárde).

Slovan Bratislava - Petržalka 1:0

O jediný gól zápasu sa postaral Róbert Mak, pre ktorého to bol premiérový gól v áčku Slovana, aj keď, samozrejme, v príprave ide o neoficiálny údaj. Belasí ukončili prípravu výhrou, v štyroch stretnutiach dvakrát uspeli a dva razy prehrali. Veľmi zlou správou ale je, že v závere prvého polčasu sa zranil Barseghjan, ktorý musel striedať.

Navyše tréner Weiss nemohol byť spokojný ani s výkonom svojho mužstva. Slovan o týždeň 10. júla odohrá prvý zápas úvodného predkola Ligy majstrov proti Struge, odveta je na programe 17. júla.