Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Skalica znova strelila šesť gólov, Žilina vysoko zdolala Bielsko, Trnava remizovala

Žilina má v príprave skvelú formu.
Žilina má v príprave skvelú formu.mskzilina.sk
Futbalisti Žiliny v prípravnom stretnutí zdolali poľský tím Bielsko-Biala. Skalica strelila šesť gólov Púchovu. Trnava iba remizovala s rakúskym Hartbergom.

Skalica - Púchov 6:1

Skaličania si schuti zastrieľali a účastníkovi 2. ligy vsietili až šesť gólov. O polovicu sa postaral Davi Alves, ktorý zaznamenal hetrik. Po jednom pridali Gaži, Sobczyck a Baumgartner. Záhoráci strelili šesť presných zásahov už dvakrát po sebe, keďže nedávno zdolali Brno 6:2. Išlo o ich druhú výhru v príprave z piatich odohraných duelov. Púchov prehral druhý raz po sebe, zatiaľ zaznamenal jednu výhru proti Myjave.

MTK Budapešť - Banská Bystrica 3:2

Spartak Trnava - Hartberg 0:0

Trnava si naplánovala generálku bez divákov, ale tá nedopadla dobre, rovnako ako všetky výsledky v príprave. Spartak totiž po troch prehrách proti Olomoucu, Austrii Viedeň a Hradcu Králové iba remizoval s rakúskym Hartbergom a na pohárový zápas s Košicami sa nenaladil ideálne.

Najbližší program Trnavy.
Najbližší program Trnavy.Flashscore

Žilina - Bielsko Biała 5:0

Žilina zatiaľ v príprave ide ako švajčiarskeho hodinky a strieľa vysoký počet gólov. Vyhrala štvrtý zápas, počas ktorých nastrieľala až 24 zásahov. Dvakrát to bolo zhodne po sedem, dva razy päť, čo sa "Šošonom" podarilo aj tentoraz. O dva presné zásahy sa postaral Javorček, presne mierili aj Essomba, Jambor a Minárik.

Kazincbarcika - Košice 1:2

Zaujímavý úvod stretnutia priniesol hneď dva góly. Najskôr poslal Košice do vedenia Medved, zakrátko vyrovnal Kotula. Posledné slovo mal Faško, ktorý vystrelil pre účastníka Niké ligy druhé víťazstvo v príprave a klub z východu sa tak ideálne naladil na úvodný jarný súťažný zápas, v ktorom vyzve v rámci Slovenského pohára hráčov Trnavy.

Kyzylzhar - Michalovce 1:3