Vysoká výhra Slovana v príprave, Žilina remizovala s Ostravou. Dukla podľahla Plzni

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vysoká výhra Slovana v príprave, Žilina remizovala s Ostravou. Dukla podľahla Plzni

Slovan hladko zdolal Linz.
Slovan hladko zdolal Linz.TASR
Futbalisti Slovana Bratislava vyhrali v stredajšom prípravnom zápase proti rakúskemu Linzu. Žilina remizovala s Ostravou, zatiaľ čo Michalovce podľahli Humennému.

Humenné - Michalovce 3:1

Michalovce vo svojom prvom prípravnom zápase podľahli Humennému, ktoré za víťazstvom nasmeroval hetrikom útočník Mihailo Cmiljanovič, ten prišiel do druholigového tímu z Bosny, no na Slovensku už hrával aj za Bardejov a Prešov. O jediný zásah účastníka Niké ligy sa postaral sedemnásťročný odchovanec Adam Žulevič. Za Zemplín nastúpila aj trojica Erik Liener, Denis Taraduda a Marquinho, ktorá je na skúške.

Linz - Slovan Bratislava 1:5

Slovan po prehre s Ludogorcom v druhom prípravnom stretnutí hladko vyhral a zdolal účastníka najvyššej rakúskej súťaže. Strelecký účet v belasom drese si otvoril Július Szőke, pridali sa k nemu Filip Lichý, Marko Tolič a dvojgólový Tigran Barseghjan, raz sa presadil z penalty. Za Linz skóroval iba ich najlepší strelec z ostatných dvoch sezón Ronivaldo. Slovan pred štartom prvého predkola Ligy majstrov odohrá ešte stretnutia proti Klužu a Petržalke.

Ostrava - Žilina 1:1

Ostrava bola v stretnutí aktívnejšia, ale skóre stretnutia otvoril na konci prvého polčasu individuálnou akciou Kristián Bari, krátko po zmene strán vyrovnal Filip Kubala. Pre Žilinu to bol prvý prípravný zápas, čaká ju ešte šesť ďalších. V sobotu narazí na maďarský Győr.

Plzeň - Banská Bystrica 2:1

Banskobystričania siahali na sústredení v Prahe na dobrý výsledok, nakoniec prehrali napriek tomu, že do vedenia ich poslal v nadstavenom čase prvého polčasu obranca Ľubomír Willwéber. Hneď na začiatku druhého polčasu ale vyrovnal Providence a o víťazný zásah sa postaral obranca Sene. Pre tím spod Urpína to bol druhý duel a druhá prehra, nestačil ani na Pohronie. Najbližšie ho v sobotu čaká Dukla Praha.