Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Žilina za jeden deň prehrala dva zápasy, od Slavie dostala päťku. Vyhralo iba Komárno

Aktualizované
Žilina za jeden deň prehrala dvakrát, prišla o Bileho.
Žilina za jeden deň prehrala dvakrát, prišla o Bileho.TASR
Futbalisti Žiliny odohrali v sobotu dva prípravné zápasy. V prvom nestačili na Ried a v druhom podľahli Slavii Praha. V akcii boli aj ďalšie slovenské mužstvá.

Komárom - Komárno 1:3

V derby dvoch susedných miest sa tešil slovenský zástupca, ktorý mal navrch po dvoch góloch v krátkom slede v podaní Pastoreka a Voleského. Domáci síce znížili, no poistku pridal Sylvestr. Komárno odohrá o týždeň proti MTK Budapešť posledné prípravené stretnutie.

Górnik Zabrze - Košice 1:0

Košice odohrali stretnutie proti kvalitnému poľskému súperovi. O víťazovi rozhodol jediný gól, ktorý prišiel už v prvej minúte a postaral sa oň Kozuki. Košice čaká 22. júla generálka na Niké ligu proti rímskemu AS.

Mezőkövesd Zsóry - Michalovce 1:0

V šiestom prípravnom stretnutí zaknihovali Michalovce tretiu prehru, pričom doposiaľ strelili iba tri góly, čo je priemer jedného na dva zápasy. Zemplínčania ešte odohrajú dva duely. V piatok proti DVTK a v sobotu ich čaká ďalší maďarský súper z Kišvárdy.

Ried - Žilina 3:0

Žilina vo svojom prvom sobotnom zápase nestačila na rakúsky Ried. Dvakrát sa presadil mladý Berger a raz Sane. Šošoni navyše od 59. minúty hrali bez vylúčeného Jašša. Hráči spod Dubňa videli štyri žlté karty, o týždeň v generálke ich čaká Debrecín.

Skalica - Karviná 0:2

Skalica po troch výhrach a dvoch remízach v príprave prvý raz prehrala, keď nestačila na českú Karvinú. Záhoráci si generálku na ligu naplánovali na budúcu sobotu, keď hostia Zlaté Moravce.

Hartberg - Trnava 1:1

Trnava v príprave zatiaľ nevyhrala. Po troch prehrách s Mariborom, Bravom a Spartou sa jej teraz podarilo aspoň remizovať. O jediný gól Spartaka sa z penalty postaral Filip Twarzdik. Bíli Andeli ukončia prípravu stretnutím na domácej pôde proti Aston Ville.

Ostrava - Banská Bystrica 3:1

Banskobystričania nestačili na českého súpera, ktorý vyhrával po zásahu Klímu. Rymarenko síce vyrovnal, ale vedenie Ostrave vrátil Kubala a v druhom polčase sa presadil ešte Adediran.

Slavia Praha - Žilina 5:1

Žilina v druhom sobotnom stretnutí strelila jeden gól, proti Slavii však inkasovala päťkrát. V prvom polčase prišla o zraneného Bileho, všetky zásahy padli po zmene strán. Hetrikom sa blysol Jurásek, po jednom zásahu pridali Zima a Fila. Zverenci trénera Ščasného majú po šiestich dueloch na konte výhru, remízu a štyri prehry.