Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

AC Miláno spravilo s Lecce krátky proces za päť minút. Hernández vyrovnal Maldiniho

Radosť futbalistov AC Milána.
Radosť futbalistov AC Milána.TASR / AP Photo/Antonio Calanni
Milánske AC zdolalo v predohrávke 6. kola talianskej Serie A Lecce 3:0. Po treťom víťazstve za sebou sa dostalo na čelo tabuľky s rovnakým počtom bodov ako má Turín, ktorý odohral o jeden zápas menej. Súboj rozhodli Álvaro Morata, Theo Hernández a Christian Pulišič v závere prvého polčasu, keď v priebehu piatich minút strelili tri góly.

AC Miláno - Lecce 3:0

Španielsky útočník Morata otvoril skóre v 38. minúte hlavičkou po Hernándezovom priamom kope, čo bol jeho druhý gól po letnom príchode z Atlética Madrid. Francúzsky obranca následne zvýšil nekompromisnou strelou pod brvno zblízka. V 43. minúte zavŕšil úspešnú pasáž hry domáceho tímu zakončením spoza šestnástky Puličiš. Američan skóroval už v piatom dueli po sebe, vrátane jedného za reprezentáciu USA. Lecce je v neúplnej tabuľke sedemnáste. 

Najzaujímavejšie štatistiky.
Najzaujímavejšie štatistiky.Opta by StatsPerform

Hernández sa svojou trefou vyrovnal legendárnemu Paolovi Maldinimu ako obrancovi, ktorý strelil najviac zásahov v drese AC v rámci Serie A. Obaja majú aktuálne 29. Rossoneri zároveň strelili v dvoch po sebe idúcich domácich vystúpeniach minimálne tri góly v prvom dejstve premiérovo od roku 2009.