Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

AC vybavilo Benátky do polčasu a prvýkrát vyhralo. Juve v novom ročníku ešte neinkasoval

Aktualizované
Vlahovič sa proti Empoli, rovnako ako jeho Juventus, nepresadil.
Vlahovič sa proti Empoli, rovnako ako jeho Juventus, nepresadil.ISABELLA BONOTTO / AFP
Futbalisti Juventusu hrali v sobotňajšom stretnutí 4. kola talianskej Serie A na pôde Empoli nerozhodne 0:0. Zaznamenali druhú remízu za sebou, na čele priebežnej tabuľky majú osem bodov. Vo večernom strete dominovalo AC Miláno doma proti nováčikovi z Benátok (4:0).

Empoli - Juventus 0:0

Zverenci Thiaga Mottu pokračujú v novom ročníku bez prehry. Lenže už v druhom kole po sebe nezvíťazili a nestrelili ani gól. Pred reprezentačnou prestávkou nenašli cestu do siete AS Rím, tentoraz sa im do cesty postavil celok Empoli. Ani domáci, prekvapivo, v novej sezóne stále neprehrali. Po štyroch zápasoch majú na konte jednu výhru a tri remízy.

Najzaujímavejšie štatistiky.
Najzaujímavejšie štatistiky.Opta by StatsPerform

Juventus strelil v prvých dvoch kolách dokopy šesť zásahov, ale odvtedy na ďalší čaká. Čo je však pre starú dámu pozitívne, ani v jednom zo štyroch stretov neinkasovala. V tomto ohľade je v talianskej Serii A jediná. 

AC Miláno - Benátky 4:0

Ideálna generálka pred štartom hlavnej fázy Ligy majstrov či budúcotýždňovým milánskym derby. Aj tak by sa dala nazvať deštrukcia Benátok na San Sire. Hráči trénera Fonsecu vyhrávali už do polčasu rozdielom triedy. Štyri zásahy v priebehu tridsiatich minút strelilo AC Miláno premiérovo od 19. októbra 1958. Zároveň to pre milánske AC bolo vo štvrtom kole prvé víťazstvo v novej sezóne. 

Mužstvu spadol po dvoch remízach a prehre kameň zo srdca. Počas reprezentačnej prestávky sa vznášal nad ním zvonku tlak, keďže dva body z úvodných troch kôl bolo málo. Verní priaznivci sa však postavili za klub a pred výkopom mu vyjadrili jasnú podporu v okolí štadióna. Benátky zostávajú bez trojbodového zápisu (0-1-3).

Najzaujímavejšie štatistiky.
Najzaujímavejšie štatistiky.Opta by StatsPerform

Ďalšie zápasy:

Como - Bologna 2:2