Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

AS Rím poslal Abrahama na hosťovanie do AC Miláno, opačným smerom putoval Saelemaekers

Abraham bude najbližšiu sezónu pôsobiť v AC Miláno.
Abraham bude najbližšiu sezónu pôsobiť v AC Miláno.x.com/acmilan
V posledných hodinách prestupového obdobia bolo na trase AS Rím - AC Miláno veľmi rušno. Vlci požičali na sever Talianska útočníka Tammyho Abrahama (26), zatiaľ čo Alexis Saelemaekers (25) mieri na túto sezónu do hlavného mesta.

Belgický krídelník zamieril do Milána vo februári 2020, mal však problém vybojovať si trvalé miesto v základnej zostave. Preto v minulej sezóne odišiel do Bologne, kde bol súčasťou senzačného ťaženia smerom k štvrtému miestu a k Lige majstrov. Podobné ambície musí mať pochopiteľne aj v Ríme.

Na druhej strane Tammy Abraham začal angažmán u Giallorossi ako uragán. S 27 gólmi v úvodnej sezóne prekonal svoje najgólovejšie ročníky v Aston Ville a Chelsea, no postupne sa mu darilo čoraz menej. Sprevádzala ho veľká smola, keď si v poslednom kole druhej sezóny v Ríme vážne zranil koleno a desať mesiacov na ihrisko nevkročil.

Oba kluby spočiatku rokovali o výmene hráčov natrvalo, avšak pre nedostatok času pred uzávierkou prestupov sa uchýlili k záložnej možnosti hosťovaní.