Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Balotelli zostáva bez klubu. Odmietol zahraničné ponuky, chce sa vrátiť do Serie A

Balotelli je stále bez klubu.
Balotelli je stále bez klubu.AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Naspäť do Serie A sa chce vrátiť Mario Balotelli (34), ktorý je voľným hráčom po letnom konci v Adane Demirspor. Bývalý taliansky reprezentant preto odmieta ponuky zo zahraničia.

Balotelli po návrate do Adany Demirspor, kde už strávil vydarenú sezónu 2021/22, nastúpil do 16 ligových zápasov, v ktorých sedemkrát skóroval, na pokračovaní spolupráce sa však nedohodol.

"Prial by som si návrat do Serie A. Ponúk zo zahraničia som mal dosť, ale stále dúfam, že budem môcť zostať doma," povedal Balotelli v rozhovore pre DAZN. "Samozrejme, pokiaľ ponuka z Talianska nedorazí, musel by som rozhodnutie prehodnotiť," nechal sa počuť kontroverzný útočník.

Balotelli naposledy hral taliansku najvyššiu súťaž v ročníku 2019/20 za Bresciu. V minulosti prešiel oboma milánskymi veľkoklubmi, Manchestrom City, Liverpoolom, OGC Nice alebo Olympique Marseille. Krátko pôsobil vo vtedy ešte druholigovej Monze alebo švajčiarskom Sione.

Rodák z Palerma, ktorý v sezóne 2009/10 získal s Interom cenné treble, má na konte 36 štartov a 14 gólov za taliansku reprezentáciu. Za tú si zahral na Eure 2012 a MS o dva roky neskôr.