Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Barella je na úrovni Rodriho. Chcel ho aj Guardiola, tvrdí Materazzi

Barella je oporou Interu.
Barella je oporou Interu.Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst / IMAGO
Nicolò Barella (27) je neodmysliteľnou súčasťou základnej zostavy milánskeho Interu. Jeho kvality si uvedomuje aj niekdajší obranca klubu Marco Materazzi (51), ktorý prezradil, že sa o neho zaujímal aj tréner Pep Guardiola (53).

Materazzi poskytol rozhovor denníku La Gazzetta dello Sport pred derby della Madonnina, ktoré proti sebe postaví oba milánske celky. Bývalý taliansky reprezentant predpovedal základnú zostavu Interu v zápase proti Rossoneri a prezradil aj zaujímavé informácie. "Barella, Calhanoglu a Mkhitaryan budú v nedeľu hrať," vyjadril sa.

"Videli ste Barellov výkon proti Manchestru City? Je ľahké pochopiť, prečo ho chcel aj Guardiola. Pre mňa má tú istú hodnotu ako Rodri. Je to síce iný post, ale úroveň je rovnaká."

Kariérne štatistiky Barellu.
Kariérne štatistiky Barellu.Flashscore

Barella sa v stredu stal mužom zápasu podľa UEFA pri remíze Interu s Manchestrom City 0:0 na Etihad Stadium v Lige majstrov. V minulosti nebol jediným hráčom spájaným s prestupom do tímu Citizens, keďže jeho krajan Alessandro Bastoni bol údajne tiež na Guardiolovom zozname. Samotný Španiel však poprel, že by sa pokúšal obrancu Interu podpísať.