Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Chiellinimu sa páči hra West Hamu. Sú na úrovni špičky Serie A, tvrdí

Chiellini chváli hru West Hamu. "Sú na úrovni špičky Serie A."
Chiellini chváli hru West Hamu. "Sú na úrovni špičky Serie A."Profimedia
Giorgio Chiellini (39) počas nedávneho rozhovoru pre britské médiá pochválil hru West Hamu United. Taliansky obranca sa domnieva, že "Kladivári" predvádzajú výkony na podobnej úrovni ako tímy na čele tabuľky Serie A.

Chiellini sa nechal počuť, že West Ham je na úrovni špičkových talianskych celkov. Skúsený futbalista poukazuje aj na to, že legionári v najvyššej súťaži sú pripravení na hru lepšie než väčšina ostatných hráčov, ktorí hrajú v Serii A.

"Podľa môjho názoru je West Ham na rovnakej úrovni ako najlepšie tímy v Taliansku. Videli ste, ako sa u nás darí Smallingovi, Tomorimu či Loftusovi-Cheekovi? Fyzicky sú oveľa lepšie pripravení na hru ako väčšina hráčov Serie A. To len potvrdzuje moju tézu," povedal.

Tridsaťdeväťročný hráč sa ďalej vyjadril k svojim plánom na "život po skončení kariéry". Chiellini by chcel vo futbalovej sfére zotrvať. V súčasnosti pôsobí v Los Angeles FC.

"Čím som starší, tým častejšie premýšľam o svojej budúcnosti. Koniec mojej futbalovej kariéry pre mňa určite nebude úplnou prestávkou od futbalu. Vidím sa ako človek, ktorý riadi tím, hlavne po organizačnej stránke. Veľa premýšľam aj o návrate do Juventusu. Mám k tomuto klubu silný vzťah," zdôraznil.