Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Como získalo majstra sveta a víťaza Ligy majstrov. Varane je už spoluhráčom Kováčika

Raphaël Varane mieri do Talianska.
Raphaël Varane mieri do Talianska.Profimedia
Francúzsky futbalista Raphaël Varane (31) bude v nadchádzajúcej sezóne pôsobiť v talianskej Serii A v drese Coma. Skúsený obranca prišiel ako voľný hráč a v klube, ktorý postúpil medzi elitu, podpísal dvojročný kontrakt s opciou. Como o tom informovalo na svojej webovej stránke.

Majster sveta z roku 2018 strávil posledné tri sezóny v Manchestri United, kde mu po sezóne vypršal kontrakt. Predtým bol desať rokov hráčom Realu Madrid, s ktorým získal tri španielske tituly a štyrikrát ovládol Ligu majstrov.

"Raphaël je mimoriadny hráč a jeho angažovanie je známka toho, aké ambície v tomto klube máme," uviedol nový tréner Coma Cesc Fabregas, ktorý sa v minulej sezóne ako asistent podieľal na postupe do Serie A. Bývalý španielsky reprezentant má v klube aj menšinový podiel, rovnako ako jeho bývalý spoluhráč z Arsenalu Thierry Henry.

Varane je ďalšou posilou lombardského klubu so skúsenosťami z Premier League. Predtým do tímu prišli mimo iného brankár Pepe Reina, obranca Alberto Moreno či slovenský krajný bek/wingbek Peter Kováčik z Podbrezovej.