Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Conte si uvedomuje význam remízy s Juventusom, po zápase hovoril o nutnosti zlepšenia útoku

Conte vybojoval v známom prostredí bod.
Conte vybojoval v známom prostredí bod.REUTERS / Massimo Pinca
Tréner SSC Neapol Antonio Conte (55) sa po zápase s Juventusom vyjadril, že je celkom spokojný s obranou, no uvedomuje si nedostatky svojho tímu v útočnej fáze.

Neapol prišiel do Turína s trojzápasovou víťaznou sériou v lige, ale napriek solídnej obrane nedokázal využiť niekoľko dobrých šancí.

Juventus - Neapol 0:0

"Uvedomujem si, aké ťažké je získať remízu na ihrisku Juventusu, tímu, ktorý bol v minulej sezóne od Neapola vzdialený 18 bodov," povedal Conte pre DAZN. "Pracovali sme na tomto systéme, s obranou som mierne spokojný, ale v útoku sme si mohli počínať oveľa lepšie a myslím si, že sme mali najväčšie príležitosti na skórovanie."

Útočník Romelu Lukaku, ktorý od nedávneho príchodu do Neapola ukazoval, že je pred bránou efektívny, sa proti Juve trápil a ku koncu bol vystriedaný. "Myslím si, že sme to so stredopoliarmi zvládli dobre. Romelu sa ešte musí dostať do formy, ktorú vyžadujem," povedal Conte.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore

"Žiadal som konzistenciu a bol to dobrý výkon čo sa týka koncentrácie, ale môžeme a musíme sa zlepšiť, keď máme loptu," doplnil.

Keď sa Conte zamýšľal nad svojím predchádzajúcim pôsobením v Juve v rokoch 2011 až 2014, priznal, že hrať na Allianz Stadium je náročné.

"Viem, že nie je ľahké tu hrať, a preto som si počas svojho pôsobenia urobil z tohto štadióna pevnosť," uzavrel. Neapol v ďalšom kole hostí Monzu po tom, ako sa vo štvrtok stretne s Palermom v druhom kole Coppa Italia.