Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Conteho debut hrôzy. Premiérovo prehral úvodný stret v Serii A, Duda s asistenciou

Conte bude chcieť na úvod na lavičke Neapola čo najrýchlejšie zabudnúť.
Conte bude chcieť na úvod na lavičke Neapola čo najrýchlejšie zabudnúť.Profimedia
V 1. kole talianskej Serie A vycestoval Neapol na pôdu Verony. Bol to nielen debut Antonia Conteho (55), ale aj súboj troch slovenských reprezentantov. Radosť mali dvaja domáci - Tomáš Suslov (22) a Ondrej Duda (29). Na strane porazených zostal Stanislav Lobotka (29).

Verona - Neapol 3:0

Začiatok novej sezóny v talianskej lige sa Neapolu vôbec nevydaril. Predminuloročný majster pod vedením nového trénera Antonia Conteho prehral s Veronou 0:3. Skúsený manažér prežil prvú porážku v rámci najvyššej súťaže v Taliansku pri svojom debute. Hostia navyše prišli o zraneného hviezdneho krídelníka Kvaraccheliju, ktorý musel byť pred polčasom vystriedaný po zrážke s protihráčom.

Hellas vyhral ako prvý tím v novom ročníku Serie A, pričom dva góly v 75. a 94. minúte strelil striedajúci Mosquera. Dvadsaťštyriročný Kolumbijčan skóroval dvakrát vo svojom prvom súťažnom zápase po letnom prestupe z domácej najvyššej súťaže, čo sa naposledy podarilo v drese Verony Lucovi Tonimu v roku 2013. Lobotka a Duda odohrali kompletnú minutáž. Suslov sa dostal na trávnik v 58. minúte. Ondrej Duda asistoval na druhý zásah a v 77. minúte videl žltú kartu. 

Ďalší výsledok:

Bologna - Udinese 1:1

Cagliari - AS Rím 0:0

Lazio - Benátky 3:1