Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ďalší odchod z Juventusu. Rabiot sa nedohodol na novej zmluve, kluby ho môžu získať zadarmo

Rabiot si bude hľadať nové pôsobisko.
Rabiot si bude hľadať nové pôsobisko.Profimedia
Francúzsky futbalista Adrien Rabiot po piatich rokoch pravdepodobne nebude pokračovať v drese Juventusu. S účastníkom Serie A sa nedohodol na novej zmluve a od 1. júla sa stal voľným hráčom. Podľa talianskeho denníka La Gazzetta dello Sport 29-ročný stredopoliar a jeho matka Veronique, ktorá je zároveň jeho agentkou, skúmali možnú dohodu s viacerými klubmi ako Real Madrid, Liverpool, AC Miláno, AS Rím a Galatasaray.

Rabiotovi vypršal kontrakt koncom júna. Juventus pritom pripravoval dvojročnú zmluvu s opciou na ďalších 12 mesiacov za približne rovnaký plat, aký mal predtým. Predpokladá sa, že sa pohyboval na úrovni 7,5 milióna eur plus bonusy za sezónu.

K dohode však neprišlo pred ME, napriek tomu, že mal informovať Juventus pred začiatkom turnaja. Stredopoliar nastúpil za národný tím vo všetkých piatich dueloch. Francúzi prehrali v semifinále so Španielskom 1:2.

Rabiot sa teraz ocitol v pozícii voľného hráča, zatiaľ čo Juventus už toto leto doplnil svoje rady o dvoch nových stredopoliarov Khéphrena Thurama a Douglasa Luiza. Obnovenie spolupráce so starou dámou sa zdá byť veľmi nepravdepodobné, keďže hráč podľa verzie udalostí v denníku La Gazzetta fakticky zmizol z radaru klubu.