Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dočká sa vysnívaného návratu? Kontroverzný Balotelli rokuje s klubom zo Serie A

Balotelli naposledy hral za Demirspor.
Balotelli naposledy hral za Demirspor. Ahmad Mora / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Vysnívaného návratu do Serie A by sa mohol dočkať Mario Balotelli (34), ktorý je bez angažmánu po letnom konci v Adane Demirspor. Bývalý taliansky reprezentant bol oslovený Janovom.

Janovu nevyšiel vstup do sezóny a po siedmich kolách sa s iba piatimi bodmi nadchádza v zostupovom pásme najvyšše talianskej súťaže, preto hľadá posily aj po uzavretí prestupového okna. Tréner Alberto Gilardino mal podľa médií kontaktovať Maria Balotelliho, ktorý dúfa v návrat do Talianska.

"Čo by som si prial, je návrat do Serie A. Ponúk zo zahraničia som mal dosť, ale stále dúfam, že budem môcť zostať doma," povedal Balotelli pred niekoľkými týždňami v rozhovore pre DAZN. "Samozrejme, pokiaľ ponuka z Talianska nedorazí, musel by som rozhodnutie prehodnotiť," dodal.

Balotelli hral naposledy Seriu A v ročníku 2019/20 za Bresciu. V minulosti prešiel oboma milánskymi veľkoklubmi, Manchestrom City, Liverpoolom, OGC Nice alebo Marseille. Krátko pôsobil vo vtedy ešte druholigovej Monze alebo švajčiarskom Sione.

Hneď dvakrát nastupoval za Adanu Demirspor, kde sa však po minuloročnej sezóne nedohodol na predĺžení spolupráce. Rodák z Palerma, ktorý v ročníku 2009/10 získal s Interom cenné treble, má na konte 36 štartov a 14 gólov za reprezentáciu, za ktorú si zahral na Eure 2012 a majstrovstvách sveta o dva roky neskôr.

Janov aktuálne patrí k najhorším celkom Serie A.
Janov aktuálne patrí k najhorším celkom Serie A.Flashscore