Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Gólová premiéra Lukakua a Lobotka pri trojbodovom obrate. AC stále bez výhry

Lukaku pri debute v drese Partenopei vsietil dôležitý gól.
Lukaku pri debute v drese Partenopei vsietil dôležitý gól.FRANCO ROMANO / NurPhoto via AFP
Futbalisti AC Miláno nevyhrali ani v treťom zápase novej sezóny talianskej Serie A, keď na pôde Lazia Rím remizovali 2:2. Neapol otočil stret v nadstavení proti oslabenému nováčikovi Parme a doma uspel 2:1. Na trávniku nechýbal dispečer stredu poľa Stanislav Lobotka (29).

Lazio - AC Miláno 2:2

Milánske AC sa dostalo rýchlo do vedenia po hlavičke Pavloviča, ktorý ťažil z rohového kopu, ale Castellanos a Dia v rozmedzí 62. a 66. minúty otočili skóre. Rossoneri inkasovali aj v treťom dueli sezóny dva zásahy. Aspoň bod im zabezpečil Leão, keď zakončil akciu strelou na prednú žrď. Úradujúci vicemajstri napriek tomu stále čakajú na prvé víťazstvo pod vedením nového trénera Fonsecu.

Najzaujímavejšie štatistiky.
Najzaujímavejšie štatistiky.Opta by StatsPerform

Neapol - Parma 2:1

Čo nevychádza Fonsecovi, vychádza Contemu na lavičke Partenopei. Neapol uspel druhýkrát za sebou, hoci od 19. minúty prehrával po premenenej penalte Bonnyho. V druhej minúte nadstaveného času sa najskôr presadil Lukaku. Belgičan skóroval pri svojej premiére v novom pôsobisku a o päť minút neskôr dokonal obrat Anguissa hlavičkou zblízka. Stanislav Lobotka odohral plnú minutáž. Pripísal si najviac prihrávok i faulov.

Najzaujímavejšie štatistiky.
Najzaujímavejšie štatistiky.Opta by StatsPerform

Parma utrpela prvú prehru po návrate do Serie A. Od 75. minúty hrala bez vylúčeného brankára Suzukiho za dve žlté karty. Keďže hostia už nemohli striedať, do brány musel ísť Del Prato z poľa.

Ďalšie výsledky:

Bologna - Empoli 1:1

Lecce - Cagliari 1:0

/Adam Obert sledoval stretnutie z lavičky (Cagliari) /