Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Inter potvrdil očakávané: Inzaghi zostáva trénerom majstrov talianskej Serie A

Inzaghi predĺžil zmluvu s Interom o dva roky.
Inzaghi predĺžil zmluvu s Interom o dva roky.AFP
Simone Inzaghi (48) zostáva trénerom Interu Miláno, s ktorým v minulej sezóne ovládol taliansku Seriu A. Bývalý vynikajúci futbalista sa dohodol na predĺžení zmluvy s Nerazzurri do roku 2026.

Inzaghi prišiel do klubu pred tromi rokmi z Lazia a počas spomínaného obdobia si pripísal na konto šesť trofejí – najcennejšou z nich je ligový titul z minulej sezóny, ktorý Inter získal po troch rokoch. Okrem toho dvakrát vybojoval Taliansky pohár a vo všetkých troch rokoch vo funkcii aj domáci Superpohár.

"Od konca skvelej sezóny, v ktorej sme získali ďalšie dve trofeje, Supercoppu a Scudetto, uplynulo veľmi málo času. Dnes začíname novú spoločnú cestu, náš dres bude zdobiť odznak trikolóry a druhá hviezda. Na lavičke zostáva Simone Inzaghi," povedal klubový prezident Beppe Marotta.

"Chcel by som oficiálne oznámiť, že náš vzťah bude pokračovať až do júna 2026 s nádejou, že úspešná spolupráca sa v budúcnosti znova predĺži," dodal kouč Nerazzurri. Niekdajší útočník viedol Inter v 158 súťažných zápasoch a priemerne získal 2,15 bodu na stretnutie.

Ďalšie prestupy a špekulácie