Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Juventus má i Conceiçãa, ďalším na rade je Koopmeiners

Conceição spečatil svoj príchod do Juventusu.
Conceição spečatil svoj príchod do Juventusu.juventusfc.com
Hráči Juventusu zbierajú body, ich vedenie získava posily. Ďalšou novou tvárou je v utorok oficiálne potvrdený Francisco Conceição. Dvadsaťjedenročný portugalský krídelník prišiel na hosťovanie z FC Porto.

Conceição absolvoval v pondelok na Apeninskom polostrove lekársku prehliadku a jeho hosťovanie bude stáť sedem miliónov eur, ďalšie tri milióny môže portugalská strana získať prostredníctvom bonusov. Za tieto čísla sa však zrejme maskuje budúci trvalý prestup za tridsať miliónov eur, pričom suma zaplatená tento rok poslúži ako prvá splátka.

Portugalčan má na konte šesť štartov za národný tím a v minulej sezóne strelil osem súťažných gólov v drese Porta. Nadlho však nebude poslednou posilou starej dámy, pretože čoskoro absolvuje zdravotnú prehliadku holandský stredopoliar Teun Koopmeiners. Atalanta zaňho dostane 52 miliónov eur, ďalších sedem miliónov je v hre v rámci bonusov.

Do Juventusu prišli toto leto už skôr aj Douglas Luiz, Michele Di Gregorio, Pierre Kalulu a Juan Cabal, zatiaľ čo útočník Nicolás González bol poslednou akvizíciou.