Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Koniec letnej ságy? Juventus by mal budúci týždeň podpísať zmluvu s Koopmeinersom

Koopmeiners by mohol čoskoro zmeniť dres.
Koopmeiners by mohol čoskoro zmeniť dres.Profimedia
Turínsky Juventus zrejme čoskoro uzavrie príchod Teuna Koopmeinersa (26) z Atalanty Bergamo. Holandský futbalista je vysnenou posilou nového kouča Thiaga Mottu (41) a jeho prestup z Atalanty sprevádzali počas leta komplikácie.

Koopmeiners už niekoľko dní netrénuje s tímom a je odhodlaný napísať novú kariérnu kapitolu v Turíne, hoci jeho aktuálny zamestnávateľ zatiaľ s transferom nesúhlasil. Podľa Gazzetty a Tuttosportu stredopoliar určite neposilní Juventus pred pondelkovým duelom s Hellasom Verona v 2. kole Serie A.

Bianconeri však stále očakávajú, že Holanďana podpíšu ešte predtým, ako sa v piatok 30. augusta skončí letné prestupové obdobie v Taliansku. Atalanta požaduje za Koopmeinersa 60 miliónov eur a podľa Tuttosportu Juventus takmer dorovná ich požiadavky, keď ponúkne 50 miliónov plus ďalších 6-7 v bonusoch.

Gazzetta dodáva, že stará dáma nemá "plán B" a do stredu poľa plánuje v lete priviesť iba Koopmeinersa. Do tímu by mohol pribudnúť aj ofenzívny krídelník, blízko je dohoda s Nicom Gonzálesom z Fiorentiny. Špekulovalo sa aj o menách ako Jadon Sancho a Francisco Conceiçao.

Juventus pod vedením Mottu postupne prekopáva káder a kouč nepočíta s Federicom Chiesom, okolo ktorého údajne krúži Barcelona. Do kádra 36-násobného talianskeho majstra pribudli v tomto prestupovom okne Douglas Luiz, Michele Di Gregorio, Khépren Thuram, Juan Cabal a najnovšie Pierre Kalulu.