Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ku Kováčikovi mieria hviezdy. Como posilnia Varane, Reina i Moreno, v hre je aj Martial

Varane by si mal vyskúšať pôsobenie v Serii A.
Varane by si mal vyskúšať pôsobenie v Serii A.Profimedia
Como sa po 21 rokoch vracia do talianskej najvyššej súťaže a v Serii A nemieni hrať druhé husle. Dokumentuje to aj aktivita klubu na prestupovom trhu. Tréner Cesc Fàbregas (37) ukázal na skúsených futbalistov a zmluvy čo nevidieť podpíšu známe mená. Peter Kováčik (22) by tak mal pôsobiť po boku hviezdnych kolegov.

Najvýznamnejšiu posilu by mal predstavovať Raphaël Varane. Niekdajší obranca Realu Madrid po troch rokoch opustil Manchester United a s vedením Coma od konca júna rokoval o podmienkach angažmánu. Obe strany sa blížili k dohode a futbalista s pôsobením na Apeninskom polostrove súhlasí, zostáva tak len doladiť posledné detaily a podrobiť sa zdravotnej prehliadke.

Kabíne rozhodne nebudú chýbať skúsenosti a kľúčovú úlohu v tom zohráva práve niekdajší stredopoliar Fàbregas, ktorý práve v Come ukončil aktívnu kariéru a následne presedlal na funkciu trénera. Španielov káder už pred časom posilnil aj slovenský obranca Kováčik.

Na podmienkach jednoročnej spolupráce je dohodnutý aj 41-ročný brankár Pepe Reina, z vôd aktuálne nezamestnaných protagonistov potom pripláva aj ďalšia nová ryba v osobe niekdajšieho obrancu Liverpoolu Alberta Morena, ani jeden z tejto dvojice nedostal nový kontrakt vo Villarreale.

Zoznam nových akvizícií by každopádne mal byť pestrejší a ďalším cieľom je ofenzívny stredopoliar Rodrigo Sánchez z Betisu, o ktorého transfere sa rokuje. Ponuku mal dostať aj francúzsky útočník Anthony Martial, ten je aktuálne bez práce dva týždne od odchodu z United. Como už v júni posilnil Belotti a novú zmluvu dnes podpísal ďalší útočník Cutrone.