Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lukaku si zahrá s Lobotkom. Chelsea dala zelenú prestupu Belgičana do Neapolu

Lukaku mieri pod Vezuv.
Lukaku mieri pod Vezuv.Profimedia
Romelu Lukaku (31) sa údajne už v priebehu júla dohodol na podmienkach angažmánu v Neapole. Čo nevidieť by mal odcestovať na Apeninský polostrov, aby sa podrobil zdravotnej prehliadke a skompletizoval prestup z Chelsea. Spoločnú reč mali konečne nájsť aj samotné kluby.

Lukaku má na Stamford Bridge kontrakt ešte na dva roky a kluby sa dlhšiu dobu nemohli zhodnúť na odstupnom. Neapol sa snažil čiastku znížiť ideálne na 25 miliónov eur, tento plán však nevyšiel. Podľa posledných správ Blues zinkasujú 30 miliónov eur, ďalších 15 bude v hre vďaka bonusom.

Reprezentant Belgicka by ešte pred koncom augusta mal podpísať trojročný kontrakt, ročne si podľa médií zarobí šesť miliónov libier. Do londýnskeho klubu počas kariéry prestúpil hneď dvakrát a ani raz nedokázal naplniť očakávania, namiesto toho prišli opakované hosťovania.

Rodáka z mesta Antverpy si postupne vypožičali West Bromwich Albion, Everton, Inter Miláno a naposledy AS Rím. Druhý a tretí menovaný klub ho získali aj na prestup, dva roky obliekal aj dres Manchestru United. Teraz sa môže tešiť na obnovené pôsobenie pod trénerom Contem a aj na spoluprácu so slovenským stredopoliarom Stanislavom Lobotkom.

Futbalové prestupy ONLINE