Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Najväčšia hviezda na odstrel? AS Rím údajne nepočíta s Dybalom, mieri k Saudom

Dybala sa zrejme stal v AS Rím nepotrebným.
Dybala sa zrejme stal v AS Rím nepotrebným.Profimedia
Futbalové Taliansko zamestnáva nová sága. Podľa niekoľkých zdrojov sa AS Rím plánuje zbaviť argentínskeho futbalistu Paula Dybalu (30). Hráčov agent sa údajne stretol s predstaviteľmi klubu aby prediskutovali budúcnosť a jeho klient bude pôsobiť v Saudskej Arábii.

Rím a Dybala by sa mohli čoskoro rozísť. Portál Sky Sport Italia nedávno priniesol informácie, že bývalý hráč Juventusu odmietol lukratívnu ponuku od saudskoarabského celku Al Qadisiya, ale zdá sa, že Giallorossi na odchod Argentínčania tlačia a Argentínčan do exotickej destinácie napokon zamieri.

Sky Sport a La Repubblica tvrdia, že Rím je pripravený rozlúčiť sa s útočníkom a Il Corriere dello Sport dodáva, že Dybalov agent Carlos Novel sa včera večer stretol s funkcionármi AS. 

"Možno Dybala už nie je v centre projektu Ríma. Čiastočne pre jeho plat, čiastočne preto, že Rím podpísal náhradu v podobe Matiasa Soulého za 30 miliónov eur, a takisto preto, že nové vedenie v zložení tréner De Rossi, technický riaditeľ Ghisolfi a generálna riaditeľka Soulouková vidí viac ako 30 hráčov inak než v minulosti," prezradil korešpondent Sky Sport Angelo Mangiante.

Podľa novinára boli Rimania pripravení prijať ponuku od Saudov, ale hráč im urobil škrt cez rozpočet. Situácia sa napokon zmenila v stredu, keď žurnalista Fabrizio Romano informoval, že Dybala podpíše so saudskoarabským celkom trojročný kontrakt.

To, že s ním jeho aktuálny zamestnávateľ v zostave nepočíta, signalizuje aj fakt, že sa dohodol na podmienkach zmluvy s 27-ročným útočníkom Jeremiem Bogom z Nice a chce prekopať ofenzívu.

"Moje rozhodnutia neovplyvnilo nič. Proti Evertonu som nasadil tím, ktorý som chcel vidieť. Začiatok sezóny sa blíži a my sa musíme viac podobať tomu, čím chceme byť. Experimentoval som, podobne ako v iných zápasoch. Tí, ktorí prišli do Anglicka, sú všetci hráči Ríma, potom uvidíme, čo sa stane. To platí nielen pre Dybalu, ale pre všetkých. Keď sa ma pýtali, či sú hráči, ktorí by mali za každú cenu zostať, povedal som, že nie. Kto chce odísť, môže to urobiť," prezradil pred pár dňami tréner De Rossi.