Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nečakaná správa z Milána: AC sa rozchádza s legendárnym Paolom Maldinim

Paolo Maldini viac nebude pokračovať v štruktúrach AC Miláno.
Paolo Maldini viac nebude pokračovať v štruktúrach AC Miláno.Profimedia
Správy, ktoré sa šírili od pondelka večer, sú potvrdené. "Rossoneri" ukončili spoluprácu s legendou Paolom Maldinim.

AC Miláno oznámilo koniec 54-ročného bývalého kapitána klubu a doterajšieho športového manažéra v krátkom vyhlásení na svojej oficiálnej webstránke.

"AC Miláno oznamuje, že Paolo Maldini končí svoje pôsobenie v klube s účinnosťou od 5. júna 2023. Ďakujeme mu za jeho prínos počas týchto rokov, pričom Miláno sa vrátilo do Ligy majstrov a v sezóne 2021/22 získalo Scudetto. Jeho povinnosti budú pridelené tímu, ktorý bude pracovať v úzkom kontakte s trénerom prvého tímu a podliehať priamo generálnemu riaditeľovi."

Paolo Maldini
Paolo MaldiniProfimedia

Podľa správ Calciomercato sa Maldini a Massara v pondelok stretli s majiteľom Gerrym Cardinalom, aby riešili strategické otázky pre novú sezónu. Po nezhodách sa však šéf spoločnosti RedBird Capital Partners, ktorá taliansky veľkoklub vlastní od minulého roka, chystal Maldiniho vyhodiť. Podľa všetkého to znamená úplnú transformáciu športového manažmentu klubu, v ktorom mali Maldini a Massara na starosti prestupy a rokovania o zmluvách. Informáciu zverejnil tiež uznávaný novinár Fabrizio Romano na svojom účte na Twitteri.