Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nepremenená tutovka a červená karta. Juventus prvýkrát v sezóne inkasoval, rozhodnúť mohol Obert

Vlahovič spálil veľkú šancu.
Vlahovič spálil veľkú šancu.Profimedia / ALESSANDRO DI MARCO / EPA / Profimedia
Futbalisti Juventusu remizovali v 7. kole najvyššej talianskej súťaže na domácom ihrisku s Cagliari. V dueli sme videli niekoľko kontroverzných momentov.

Juventus - Cagliari 1:1

Obraz hry bol podobný ako v predchádzajúcich zápasoch Juventusu pod vedením Thiaga Mottu - domáci kontrolovali hru, mali značne vyššie držanie lopty (na konci duelu 76% - 24%) a snažili sa gólovo presadiť. Po štvrťhodine sa to podarilo Dušanovi Vlahovičovi z pokutového kopu, zaznamenal svoj piaty zásah v ročníku.

Bianconeri počas týždňa prišli o svojho kľúčového obrancu Bremera, ktorý si po zranení kolena v tejto sezóne nezahrá. Nastúpili tak so stopérskou dvojicou Gatti - Kalulu a súpera do šancí príliš nepúšťali. V druhom polčase mohli viesť už 2:0, po vyrazenej strele Douglasa Luiza však srbský kanonier nepochopiteľne netrafil z pár metrov priestor odkrytej brány. Jeho tím tak pykal tri minúty pred koncom riadneho hracieho času.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore

Súboj Luiza s Piccolim v pokutovom území vyhodnotil rozhodca ako nedovolený, z penalty tak vyrovnal Razvan Marin. Hoci Juventus v tejto sezóne stále nedostal gól z hry, išlo o jeho prvý inkasovaný zásah v ročníku po 627 minútach čistého času.

V závere ešte videl červenú kartu Francisco Conceição za simulovanie v súboji s Adamom Obertom. Slovenský obranca mohol v nadstavenom čase rozhodnúť o šokujúcom triumfe outsidera, jeho bomba z 25 metrov skončila na tyči. Stará dáma po záverečnom hvizde nemôže byť spokojná, na prvý Neapol stráca z tretieho miesta tri body.

Monza - AS Rím (18:00)

Fiorentina - AC Miláno (20:45)

Ďalšie zápasy:

Bologna - Parma 0:0

Lazio - Empoli 2:1