Nikdy som nepovedal, že som skončil. Stále je šanca bojovať proti nespravodlivosti, tvrdí Pogba

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nikdy som nepovedal, že som skončil. Stále je šanca bojovať proti nespravodlivosti, tvrdí Pogba

Pogba momentálne namiesto dresu nosí sako.
Pogba momentálne namiesto dresu nosí sako.Profimedia
Štvorročný trest v podobe zákazu činnosti bol šokom pre celú futbalovú verejnosť. Francúzsky stredopoliar Paul Pogba (31) bol vo februári potrestaný za pozitívny test na látku, ktorá podporuje produkciu hormónov v tele. Futbalista talianskeho Juventusu je však odhodlaný bojovať a uspieť v odvolaní proti rozsudku.

Francúzsky stredopoliar bol v septembri minulého roka podrobený testu na DHEA, ktorý dopadol pozitívne. Nasledoval celý rad špekulácií o jeho budúcnosti, pretože štvorročný zákaz pre neho môže znamenať aj koniec hráčskej kariéry.

"Stále existuje šanca bojovať proti tejto nespravodlivosti. Veci sa snáď zlepšia. Vždy som pozitívne naladený, ale uvidíme. Nikdy som nepovedal, že som skončil, že Paul Pogba už neexistuje. Pogba je stále tu. Som tu ja. Ja som Pogba. Nikdy ste ma nevideli povedať, že som skončil," uviedol hráč Juventusu v rozhovore pre taliansku televíziu Sky Sports.

Podľa jeho vyjadrenia je zrejmé, že sa stále nezmieril s verdiktom a výškou trestu a chce bojovať za to, aby sa mohol na trávniky vrátiť skôr. Radikálny krok neurobil ani Juventus, ktorého je stále hráčom a má s ním platný kontrakt.

"Stále sa cítim ako futbalista, stále trénujem, teraz to sú tie chvíle, keď musím byť pozitívny. Situácia v Juventuse? Stále som ich hráčom. Takže sa s nimi musíte porozprávať. Mám s nimi zmluvu. Nemal som možnosť s nimi hovoriť. So športovým riaditeľom ani s trénerom. Veľa toho neviem. Možno čakajú na odvolanie, aby videli, ako to dopadne, ale na zvyšok sa musíte spýtať ich," dodal Pogba.