Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nôž na krku? Fonseca musí s AC Miláno zvíťaziť v mestskom derby, inak vraj skončí

Fonseca musí bojovať o svoju prácu.
Fonseca musí bojovať o svoju prácu.LaPresse / ddp USA / Profimedia
Podľa denníka Il Corriere dello Sport ani remíza v Derby della Madonnina proti Interu nebude stačiť na to, aby sa Paulo Fonseca (51) udržal na lavičke AC Miláno. Ako o možnej náhrade sa uvažuje hlavne o Igorovi Tudorovi (46).

Menovanie nástupcu Stefana Pioliho na lavičku milánskeho celku nevzbudilo u fanúšikov Rossoneri nadšenie, pretože Fonseca predtým nepresvedčil v AS Rím. Nové pôsobenie odštartoval mizerne, v úvodných piatich zápasoch novej sezóny dokázalo AC uspieť len proti Benátkam.

Podľa viacerých zdrojov sa vedenie klubu chystá portugalského trénera odvolať z funkcie v prípade, že neuspeje v derby s milánskym Interom, ktoré je na programe v nedeľu večer. Riaditelia Rossoneri a poradca firmy RedBird Zlatan Ibrahimovič sú údajne nespokojní s výsledkami a výkonmi. Sklamala najmä obrana, keďže Miláno vyzerá ešte krehkejšie ako pod vedením Pioliho.

Výsledky AC Miláno sú žalostné.
Výsledky AC Miláno sú žalostné.Flashscore

Corriere dello Sport tvrdí, že Maurizio Sarri, Edin Terzič a Thomas Tuchel sú zvažovaní ako možná náhrada za Fonsecu, ale najnovšie sa na zozname kandidátov objavilo meno bývalého lodivoda Lazia a Hellasu Verona Igora Tudora. Ten odišiel z rímskeho celku v júni a momentálne je bez klubu. Výhodou by mohol byť fakt, že má dobrý vzťah s Ibrahimovičom a jeho trénerské schopnosti zaujali členov manažmentu.