Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Obhajcovi vstup do sezóny nevyšiel, Inter iba remizoval. AC zachraňovalo bod v nadstavení

Aktualizované
Ani dva góly Thurama na tri body Interu nestačili.
Ani dva góly Thurama na tri body Interu nestačili.AFP
Obhajca titulu Inter Miláno začal novú sezónu talianskej futbalovej ligy remízou 2:2 v Janove. Vďaka dvom gólom Marcusa Thurama (27) siahal na víťazstvo, ale v nadstavenom čase oň prišiel. Nováčik z Parmy takisto remizoval s Fiorentinou. Víťaz nevzišiel ani zo stretu AC proti Turínu.

Janov - Inter Miláno 2:2

Janov pred sezónou prišiel o svoj útočný tandem, keď reprezentačný útočník Retegui odišiel do Atalanty a islandský reprezentant Gudmundsson na hosťovanie do Fiorentiny. Napriek tomu proti favoritovi začali bez rešpektu, obranca Vogliacco využil zaváhanie švajčiarskeho brankára Sommera a zblízka strelil svoj prvý gól v talianskej lige.

Najzaujímavejšie štatistiky.
Najzaujímavejšie štatistiky.Flashscore

Francúz Thuram po desiatich minútach vyrovnal presnou hlavičkou a päť minút pred koncom pridal druhý zásah. V nadstavení však rozhodca po preskúmaní videa odpískal penaltu za ruku. Brazílčan Messias ju síce nepremenil, ale z dorážky prekonal Sommera.

Parma - Fiorentina 1:1

Parma sa vrátila do Serie A po troch rokoch. Pred týždňom vypadla z pohára proti druholigovému Palermu, ale v najvyššej súťaži začala lepšie. Rumunský útočník Man ju v zápase proti Fiorentine dostal do vedenia. Hostia vyrovnali zásluhou Biraghiho a bod ubránili aj s desiatimi mužmi po tom, čo Chorvát Pongračić videl druhú žltú kartu.

AC Miláno - Turín 2:2

AC Miláno doma s Turínom ešte nikdy neprehralo, ale dnes, po 28 zápasoch, nebolo od toho ďaleko. Ešte dve minúty pred koncom riadneho hracieho času prehrávalo o dva góly. Nemecký obranca Thiaw si po polhodine hry zrazil loptu do vlastnej siete. Francúzsky brankár Maignan zabránil druhému gólu, keď skvele vyrazil Zapatovu hlavičku. Kolumbijský útočník ho však napokon aj tak prekonal, opäť po centri sa zavesil do vzduchu.

Najzaujímavejšie štatistiky.
Najzaujímavejšie štatistiky.Flashscore

Nový portugalský tréner Paulo Fonseca, ktorý prišiel na San Siro z Lille, mal šťastnú ruku pri striedaniach. Španiel Morata, nová posila z Atlética Madrid, strelil kontaktný zásah a ďalší náhradník, Švajčiar Okafor, zachránil bod v piatej minúte nadstaveného času.

Ďalší program:

Empoli - Monza 0:0