Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pogba prežíva katastrofálnu sezónu. Podpísal sa pod ňu pokus o môj únos, tvrdí

Pogbov návrat do Juventusu je zatiaľ obrovským sklamaním pre hráča i klub.
Pogbov návrat do Juventusu je zatiaľ obrovským sklamaním pre hráča i klub.Profimedia
Francúzsky futbalista Paul Pogba (30) by na aktuálnu sezónu najradšej zabudol. Po letnom návrate do turínskeho Juventusu odohral v staronovom drese pre zdravotné problémy len 50 minút.

Niekdajší hráč Manchestru United pripisuje svoje patálie pokusu o únos, ktorý sa udial v marci minulého roka. Pogba bol koncom uplynulého mesiaca vypočutý sudcami vo Francúzsku v rámci prebiehajúcich súdnych procesov týkajúcich sa prípadu vydierania a organizovaného zločinu, do ktorého je zapletený jeho starší brat Mathias.

Udalosti z Paríža, ktoré sa odohrali 19. marca 2022, viedli k zadržaniu piatich osôb. Na krku majú obvinenia z pokusu o únos a vydierania. Okrem Pogbovho brata je medzi nimi aj niekoľko jeho priateľov z detstva.

Zoznam zranení Paula Pogbu.
Zoznam zranení Paula Pogbu.Flashscore

Pogba už predtým povedal polícii, že skupina naňho "mierila zbraňami" a prežil "desivé" utrpenie, počas ktorého mal zaplatiť 13 miliónov eur za "ochranu", ktorú dostane v budúcnosti. Vo svojej poslednej výpovedi v súdnej sieni porotcom prezradil: "Táto udalosť mala veľký vplyv na moje telo a zranenia."

Stredopoliar zasiahol v aktuálnej sezóne len do troch zápasov Juventusu v talianskej Serii A, v Európskej lige odohral šesť minút a chýbal aj v nominácii Francúzska na majstrovstvá sveta v Katare.

Hoci je majster sveta z roku 2018 momentálne zdravý a chcel by sa objaviť na trávniku v pohárovej odvete so Sportingom Lisabon, podľa trénera Massimiliana Allegriho sa zatiaľ nenachádza v ideálnej forme.