Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pomstil sa Ibrahimovič bývalému spoluhráčovi? Majiteľom AC Miláno sa nepáči jeho správanie

Zlatan má vraj "nahnuté" vzťahy s vedením.
Zlatan má vraj "nahnuté" vzťahy s vedením.Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst / www.imagephotoagency.it
Hlavný poradca vlastníkov, taká je oficiálna funkcia Zlatana Ibrahimoviča (42) v AC Miláno, ktoré sa nachádza pod kontrolou americkej spoločnosti RedBird. Portál La Repubblica však informuje, že spolupráca oboch strán dostáva vážne trhliny. Dôvodom je správanie kontroverzného Švéda.

Ibrahimovič pracuje v rámci firmy ako "prevádzkový partner", ktorý má za úlohu venovať sa podpore existujúceho investičného portfólia spoločnosti v oblasti športu, médií a zábavy. Špeciálnu funkciu má aj v milánskom tíme.

"Ibra bude zohrávať aktívnu úlohu v športových a obchodných činnostiach klubu a pomôže posilniť jeho víťaznú kultúru. Jeho mandát bude zahŕňať rozvoj hráčov a výkonnostný tréning, rozvoj globálnej značky a obchodných záujmov AC Miláno, takisto podporu špeciálnych projektov strategického významu vrátane nového štadióna klubu," prezradili majitelia v oficiálnom vyhlásení na konci minulého roka, len pár mesiacov po tom, ako Ibrahimovič ukončil v drese AC kariéru.

Podľa informácií talianskeho portálu však predstavitelia RedBird nie sú s prístupom niekdajšieho vynikajúceho útočníka spokojní. Nahnevať ich malo jeho vystúpenie v programe populárneho youtubera, ktorý si hovorí IShowSpeed. Zlatan sa zúčastnil aktivity s názvom "kto sa prvý pohne je gay", ktorá bola označená za homofóbnu. To je však len malý zlomok problémov.

Švédsky búrlivák ukončil kariéru v drese AC.
Švédsky búrlivák ukončil kariéru v drese AC.Flashscore

Ibra sa vraj pomstil svojmu bývalému spoluhráčovi Ignaziovi Abatemu, ktorý v minulej sezóne nedoprial jeho synovi Maximilianovi debut v Primavere. Abate sa teraz stal trénerom Ternany v Serii C, a keď vlani v lete z klubu odišiel, Ibrahimovič preradil jeho otca Beniamina, trénera brankárov, z Primavery do ženského tímu a potom ho vyhodil. Táto udalosť taktiež neurobila v klube pozitívnu atmosféru.

Repubblica ďalej uvádza, že napätie medzi obomi stranami zvyšuje aj fakt, že sa Zlatan viac zdržuje v tréningovom centre Vismara, kde sleduje svojho mladšieho syna Vincenta, ako v Milanelle s prvým tímom Milána.