Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Problémy pri rokovaniach. AS Rím vycúval od dohody s Matsom Hummelsom

Hummels stále nemá pôsobisko.
Hummels stále nemá pôsobisko.AFP / Domenic Aquilina / NurPhoto
V pondelok 2. septembra sme informovali o stopérskych šachoch v rímskom AS, teraz to však vyzerá, že vyšachovaný opäť ostane Mats Hummels (35). Klub z talianskej metropoly seriózne zvažoval zisk skúseného obrancu, ale nakoniec od svojho plánu ustúpil.

Od odchodu z Borussie Dortmund na konci minulej sezóny sa o podpis Hummelsa snažilo niekoľko európskych klubov. Okolo majstra sveta z roku 2014 sa motali Malorka, Real Sociedad, Bologna či Brighton. Skúsený bek už mal skutočne veľmi blízko k príchodu do AS Rím, no podľa Gianlucu Di Marzia potenciálny prestup stroskotal.

Giallorossi boli pripravení ponúknuť Nemcovi ročnú zmluvu s platom 2,5 milióna eur, po ďalších rokovaniach, pri ktorých sa objavili nezverejnené problémy, sa účastník Serie A rozhodol zmeniť svoj zámer. Na Apeninskom polostrove sa prestupové obdobie už uzavrelo, no kluby stále môžu získať voľných hráčov bez kontraktu.

Stopérske šachy v Ríme. Do AS zamieria Hermoso i Hummels, na odchode je Smalling

Aj keď mal Hummels na dosah pôsobenie v Španielsku, Anglicku či Taliansku, jeho ďalšia klubová adresa naďalej ostáva veľkou neznámou. Počas leta odradil viacero záujemcov, posledným je práve celok z "večného mesta". Vyššie spomínané šachy sa tak odohrali bez ostrieľaného obrancu, Rimania podpísali kontrakt s Mariom Hermosom z Atlética Madrid, do saudskoarabského klubu Al-Fayha poslali Chrisa Smallinga.