Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pyrrhovo víťazstvo. AC Miláno prišlo v súboji s Laziom o zraneného Leãa. Inter s tromi bodmi

Aktualizované
Leãovi vypovedali službu slabiny.
Leãovi vypovedali službu slabiny.Profimedia
Futbalisti AC Miláno zvíťazili v 34. kole talianskej Serie A nad rímskym Laziom, v zápase však utrpeli citeľnú stratu. Tri body má aj ich mestský rival Inter.

AC Miláno - SS Lazio 2:0 (2:0)

Góly: 17. Bennacer, 29. Hernández

Domáci museli už v 11. minúte striedať svoj ofenzívny talizman. Počas jednej z akcií sa zranil Rafael Leão, ktorý naznačoval problémy so slabinami. Hoci sa ešte pokúšal zdravotný problém "rozchodiť", bolo jasné, že nemôže pokračovať v hre. Jeho účasť v semifinálovom derby proti Interu je tak ohrozená.

Milánčania si teda urobili chuť aspoň na ihrisku. Po góloch Bennacera a Hernándeza v prvom polčase mohli v ďalšom dejstve v kľude dohrávať a šetriť sily na dôležité meranie síl v milionárskej súťaži. AC je v neúplnej tabuľke piate, druhé Lazio môže už v nedeľu preskočiť tretí Juventus.

AS Rím - Inter Miláno 0:2 (0:1)

Góly: 33. Dimarco, 74. Lukaku

Futbalisti Interu bez zraneného slovenského obrancu Milana Škriniara zvíťazili na pôde AS Rím vďaka gólom Federica Dimarca a Romelua Lukakua. Vďaka cennému triumfu na Stadio Olimpico sa v tabuľke posunuli na štvrté miesto o dva body pred AC Miláno a o skóre za štvrtý Juventus, ktorý má zápas k dobru.

Situácia na čele tabuľky.
Situácia na čele tabuľky.Flashscore

Cremonese - Spezia 2:0 (1:0)

Góly: 41. Ciofani, 77. Vasquéz