Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Saudi lákajú aj hviezdneho Srba. Lotito: Chce odísť, motivácia vychádza z financií

Sergej prejavil záujem opustiť klub zo Serie A.
Sergej prejavil záujem opustiť klub zo Serie A.Profimedia
Prezident rímskeho Lazia Claudio Lotito priznal, že Sergej Milinkovič-Savič chce odísť. Naznačuje však, že záujemca Al-Hilal ešte nedosiahol požadovanú cenu, ktorou klub ohodnotil služby srbského stredopoliara.

Viaceré zdroje v Taliansku tvrdia, že španielsky rodák reprezentujúci Srbsko prijal od Al-Hilalu ponuku platu s hodnotou 20 miliónov eur za sezónu. Zmluva s "Biancocelesti" mu vyprší v júni 2024 a Lazio chce za jeho odchod minimálne 40 miliónov. Prezident klubu počas rozhovoru pre Tag24 ponuku zo Saudskej Arábie pôvodne poprel.

"Nič o tom neviem. Netuším o žiadnej uzavretej dohode, možno viete viac ako ja. Zatiaľ som nič nepodpísal," povedal. Neskôr pripustil, že hráč i Rimania ponuku dostali.

"Bolo mi povedané, že existuje cenná ponuka pre hráča, nie až tak výhodná pre klub. Sergej požiadal o odchod po ôsmich rokoch v Laziu. Nie je to problém peňazí, ale motivácie, chcel zmenu. Ak odíde do Saudskej Arábie, tak spomínania motivácia vychádza práve z financií, ale musíte sa ho opýtať," vravel Lotito a pokračoval:

"Snažil som sa ho udržať, ale keď povie, že je to osobná záležitosť a že chce odísť, čo môžem robiť? Mám s ním dobré vzťahy, ale nakoniec hráč rozhoduje o svojom živote. Volal mi a prosil ma, aby som ho pustil."

S prestupom Srba bol intenzívne spájaný Juventus, ale "Bianconeri" musia pred nákupmi ešte predať niektorých svojich hráčov. K dnešnému dňu nepredložili Laziu oficiálnu ponuku za Milinkoviča-Saviča, ale s tvorcom hry dosiahli principiálnu dohodu. 

Milinkovič-Savič bol pravidelným členom zostavy Lazia
Milinkovič-Savič bol pravidelným členom zostavy LaziaFlashscore