Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Suslov s Dudom prehre s Juve nezabránili. Kováčik mimo súpisky, Obert nastúpil v závere

Aktualizované
Ondrej Duda v strete proti Juventusu.
Ondrej Duda v strete proti Juventusu.Profimedia
Futbalisti Cagliari Calcio remizovali v 2. kole talianskej Serie A s nováčikom Como 1:1. Slovenský obranca Adam Obert (22) v drese domáceho tímu nastúpil v 81. minúte, Peter Kováčik (22) z Coma na zápasovej súpiske nefiguroval. Krajina spod Tatier mala zastúpenie aj v strete Verony s Juventusom. Tomáš Suslov (22) a Ondrej Duda (29) však na favorita nestačili a prehrali 0:3.

Cagliari Calcio - Como 1:1

Como v prvom kole prehralo na pôde Juventusu 0:3 a rovnako dnes inkasovalo ako prvé. V 44. minúte prekonal štyridsaťjedenročného brankára Pepeho Reinu po dvoch hlavičkách domáci Roberto Piccoli

Gól do šatne ale domácim nepomohol, keďže osem minút po prestávke vyrovnal zblízka Patrick Cutrone. Pre tím Cesca Fábregasa zaistil prvý bod po návrate medzi elitu po 21 rokoch. Španielsky tréner na záverečné desiatky minút poslal na ihrisko aj svoje nové posily - Sergiho Roberta s Nicom Pazem.

Hellas Verona - Juventus 0:3

Tomáš Suslov odohral celý zápas, Ondrej Duda hral do 85. minúty. Juventus ako jediný tím ligy vyhral prvé dva zápasy sezóny a vedie tabuľku s plným počtom bodov, Hellas figuruje s tromi bodmi na 11. mieste. Stará dáma uspela aj vďaka dvom zásahom Dušana Vlahoviča. Turínsky veľkoklub nadviazal pod vedením nového trénera Thiaga Mottu na vydarený vstup z prvého kola proti Como a zopakoval si rezultát 3:0.

Hellas taktiež vyhral svoj prvý zápas proti Neapolu 3:0, ale v pondelok doma nebodoval. Vlahovič sa prvýkrát presadil pomedzi trojicu protihráčov a po strate lopty Ondreja Dudu v 28. minúte. Druhý gól vsietil Srb v 53. minúte z pokutového kopu. Pečatil ním konečené skóre, keďže tesne pred prestávkou navyšoval dvadsaťjedenročný Nicoló Savona. Vlahovič má za sebou 18. duel s minimálne dvomi zásahmi. Tento míľnik dosiahol v ostatných šiestich sezónach. Prekonal Lautara Martíneza (17) i Cira Immobileho (16).