Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

V Turíne chcú získať náhradu za Milika. Dvojnásobne by si to mohol odniesť Everton

V hľadáčiku Juventusu je Calvert-Lewin a Beto z anglického Evertonu.
V hľadáčiku Juventusu je Calvert-Lewin a Beto z anglického Evertonu.Profimedia / David Blunsden / Actionplus
Stará dáma plánuje v nadchádzajúcom prestupovom období výrazné zmeny v kádri. Cieľom vedenia je omladiť súčasný menoslov a vybudovať silné mužstvo, ktoré vráti Juventus na vrchol Serie A a Ligy majstrov. Čerstvou novinkou je informácia, že Bianconeri sa pokúsia priviesť hneď dve nové tváre z Britských ostrovov.

Súčasný tréner Thiago Motta sa netají tým, že chce v Juventuse uplatňovať moderné a progresívne prvky. Momentálne tretí tím tabuľky zaostáva za vedúcim Neapolom len o tri body a očakáva sa, že v Turíne budú mať čo povedať do boja o majstrovský titul.

Podľa denníka Il Corriere dello Sport chce stará dáma v lete hľadať náhradu za Arkadiusza Milika. Poľský útočník by sa nemal dočkať predĺženia kontraktu a šťastie si bude hľadať inde. Taliansky gigant sa rozhodol zlákať nové tváre z anglického Evertonu a na stole by mali byť dve mená.

Boj o zotrvanie v Premier League by mohol narušiť lojalitu Dominica Calverta-Lewina. Angličan je spájaný s Juventusom, ktorý v ňom vidí zaujímavý potenciál. Klub z Turína zacielil takisto na jeho tímového kolegu Beta. Portugalský útočník má skúsenosti s talianskou najvyššou súťažou vďaka pôsobeniu v Udinese.