Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Veľkolepý návrat ikonickej desiatky? Totti priznal záujem klubov zo Serie A

Carlos Volcano / Tribal Football
Uvidíme Tottiho opäť v akcii?
Uvidíme Tottiho opäť v akcii?Wang He / Getty Images via AFP
Francesco Totti (48) sa v drese rímskeho AS stal skutočnou ikonou klubu i talianskeho futbalu. Zdá sa, že bývalý skvelý kanonier sa teraz pohráva s myšlienkou veľkolepého návratu. Potvrdil aj záujem tímov zo Serie A.

Totti pre Bettson.sport na úvod rozhovoru zhodnotil sobotňajšiu domácu prehru AS Rím s milánskym Interom: "Zápas som videl, nedopadol podľa predstáv fanúšikov Ríma, ale keď čelíte takému solídnemu mužstvu so skvelými hráčmi, ako je Inter, ktorý minulý rok vyhral Scudetto, očakáva sa aj takýto výsledok."

Niekdajší reprezentant Talianska však vie, že nič nie je stratené. "Sme na začiatku a dúfame, že sa Rímu podarí čo najskôr to zvrátiť. Cieľom zostáva kvalifikácia do Ligy majstrov," uviedol a na margo svojho návratu na ihrisko povedal: 

"V živote nikdy nehovor nikdy. V minulosti už boli hráči, ktorí sa po niekoľkých rokoch vrátili do hry. Aby som mohol hrať v Serii A, musím naozaj dobre trénovať. Niektoré tímy z ligy sa o mňa v poslednom čase zaujímali."

Následne priblížil lanárenie zo strany záujemcov: "Stalo sa to pred mesiacom a trochu ma pobláznili, znepokojili. Povedal som si: "Prečo sa ma po toľkých rokoch stále pýtajú?" Za dva mesiace by som bol pripravený..."

Totti sa vyjadril aj k odchodu do športového dôchodku. "Keď otočíte list, nikdy nie je jasné, čo vás čaká. Nebola to moja voľba. Je pravda, že všetko má svoj začiatok a koniec, ale ja som to nechcel, a preto to okno zostalo otvorené. Hráč na pozícii desiatky v Taliansku? Nie je tam nikto, mohol by sa vrátiť..." naznačil svoju túžbu.