Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vlahovič na odstrel? Juventus údajne zacielil na Osimhena

Osimhen má slávneho nápadníka.
Osimhen má slávneho nápadníka.ANP / Alamy / Alamy / Profimedia
Meno nigérijského útočníka Victora Osimhena (25) bolo prakticky celú jar spájané s poprednými európskymi klubmi. Neapol ho však nakoniec v lete nepredal a v samom závere prestupového obdobia ho na rok zapožičal do Turecka. Po tejto sezóne by sa mohol známy kanonier vrátiť do Talianska, ale nebolo by to pod Vezuv.

Podľa informácií Rai Sports uvažuje o africkom strelcovi Juventus, ktorý sa chystá pozorne sledovať, ako sa Osimhen bude v tejto sezóne prezentovať vo farbách tureckého tímu. Vedenie starej dámy údajne prestáva veriť schopnostiam srbského reprezentanta Dušana Vlahoviča a hľadá za neho náhradu.

"Vlahovič v porovnaní s ostatnými útočníkmi zaostáva za očakávaniami. Lautaro Martínez hrá kľúčovú úlohu v Interi Miláno, Osimhen ju hral v Neapole. Juventus teraz premýšľa, ako získať do svojich radov efektívneho zakončovateľa a Osimhen je na užšom zozname kandidátov," nechal sa počuť žurnalista Paolo Paganini.

Nigérijský útočník však nie je jediným možným kandidátom na tento post. Zatiaľ čo Paganini potvrdzuje, že Osimhenov agent má so šéfom Juventusu veľmi dobré vzťahy, v médiách sa spomína aj možný príchod Jonathana Davida z Lille. Tomu vo francúzskom klube končí zmluva na budúci rok a mohol by byť k dispozícii za relatívne nízku cenu.