Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vydedenec Chiesa si vybral nový klub, podľa talianskych médií posilní Liverpool

Chiesu už v drese Juventusu neuvidíme.
Chiesu už v drese Juventusu neuvidíme.Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst / www.imagephotoagency.it
Taliansky krídelník Federico Chiesa je podľa talianskych médií blízko prestupu do FC Liverpool. Dvadsaťšesťročný futbalista to nepriamo potvrdil aj na sociálnej sieti keď oznámil, že je pripravený na nové dobrodružstvo.

V niektorých talianskych médiách sa objavili zábery, ako Chiesa prišiel na letisko a potom údajne nastúpil na súkromný let do Anglicka. "Som naozaj šťastný a pripravený na toto nové dobrodružstvo. Chcem sa poďakovať fanúšikom Juventusu, ďakujem za všetku náklonnosť v priebehu rokov, ponechám si vás v srdci. Som naozaj šťastný, ja a moja rodina sa nevieme sa dočkať," napísal útočník.

Liverpool ani Juventus zatiaľ verejne nekomentovali žiadnu dohodu. Britské médiá uviedli, že Liverpool zaplatí za talianskeho reprezentanta 13 miliónov eur. V prípade potvrdenia prestupu by bol Chiesa prvý hráč v poli, ktorého by Liverpool získal od príchodu nového manažéra Arneho Slota. V utorok podpísali Angličania zmluvu s brankárom Gruzínska Giorgim Mamardašvilim z Valencie, no ten ešte do konca sezóny bude pôsobiť v La Lige.

Účastník majstrovstiev Európy v Nemecku sa ocitol v nemilosti nového trénera Bianconeri Thiaga Mottu, ktorý ho vyradil z kádra.