Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Z Florencie do Turína. González posilňuje ofenzívu starej dámy

Nicólas González pózuje s novými farbami.
Nicólas González pózuje s novými farbami.juventus.com
Juventus plánuje návrat na taliansky trón a najnovší podpis by mu mal k tomu pomôcť. Očakávanou akvizíciou je Nicolás González (26), argentínsky útočník, ktorý prišiel z Fiorentiny.

Stará dáma už nejaký čas transfer doťahovala, keď minulý týždeň nastali komplikácie. Fialky požiadali o vyššie odstupné. Podľa tlače sa kluby nakoniec dohodli na hosťovaní v sume osem miliónov eur s povinnou opciou na prestup za 25 miliónov eur. Súčasťou sú aj ďalšie výdaje, celková čiastka sa tak môže vďaka bonusom zvýšiť o ďalších osem miliónov eur.

Juhoameričan pricestoval cez víkend do Turína, aby sa podrobil lekárskej prehliadke. Na severe Apeninského polostrova podpísal kontrakt do júna 2029, ročne zarobí 3,5 milióna eur.

"Som veľmi rád, že budem obliekať tento dres. Je to nielen môj sen, ale aj sen celej mojej rodiny." prezradil González. "Ako dieťa máte obrovské sny a dostať sa do Juventusu pre mňa znamená všetko. Nemôžem sa dočkať, až sa zapojím do tréningu a začnem sa pripravovať s tímom. Prišiel som vyhrávať, o nič iné nejde. Buď vyhráme, alebo vyhráme," dodal.

Toto leto do mužstva Bianconeri pribudli aj Douglas Luiz, Michele Di Gregorio, Pierre Kalulu a Juan Cabal. Príchodom by nemal byť koniec. Otvorenou otázkou zostáva Teun Koopmeiners, vedenie turínskeho celku bude na prestupe holandského stredopoliara z Atalanty pracovať v najbližších hodinách. Počas pondelka by mal podpísať zmluvu o hosťovaní krídelník FC Porto Francisco Conceição.