Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nikéligisti prekvapenie v Slovenskom pohári nedopustili, Žilina rozstrieľala Osrblie

Žilina bez problémov vyhrala v Osrblí.
Žilina bez problémov vyhrala v Osrblí.mskzilina.sk
V stredajších zápasoch 4. kola Slovenského pohára vyhrali všetci ôsmi Nikéligisti, ktorí zasiahli do hry. Jednoznačne uspela Žilina na pôde Osrblia. Zvyšné zápasy tejto fázy pohárovej súťaže sa uskutočnia budúci týždeň.

Hamšík Academy - Komárno 0:4

Komárno malo stretnutie v Banskej Bystrici pod kontrolou. Do vedenia ho poslal Tóth, na ktorého nadviazal Šmehyl a po zmene strán pridal nováčik Niké ligy ďalšie dva zásahy. Medzi strelcov sa zapísali Sliacky, konečný výsledok uzavrel mladý Kmeťo.

Kalinovo - Banská Bystrica 1:2

Dukla v 40. minúte otvorila skóre zásluhou Rymarenka, avšak Kalinovo dokázalo ešte do prestávky vyrovnať, čím sa mohlo zamýšľať nad prekvapením, lenže to banskobystrickí hráči odmietli v záverečnej štvrťhodine, keď sa presadil Hanes.

Lehota pod Vtáčnikom - Trenčín 1:2

Emeka poslal Trenčín v 45. minúte do vedenia, no účastník tretej najvyššej súťaže vyrovnal a nejednému fanúšikovi favorita tohto stretnutia prebehli hlavou myšlienky na rok staré šokujúce vypadnutie v Devínskej Novej Vsi. Napriek tomu sa hostia mohli tešiť z postupu, o čo sa postaral Ibrahim.

Bytča - Trnava 1:4

Hosťujúci útočník Ďuriš otvoril skóre už v štvrtej minúte, vzápätí zvýšil vedenie Pich. Bytča síce zásluhou Pavlíka znížila, lenže mladý Trello strelil svoj prvý gól v áčku Spartaka, pridal sa k nemu taktiež Corryn, z čoho bola hladká výhra Trnavy

Osrblie - Žilina 0:8

Žilina rozhodla o postupe cez účastníka štvrtej najvyššej súťaže už počas prvého polčasu, v ktorom strelila až šesť gólov, v druhom dejstve pridala ďalšie dva. Hetrikom sa blysol český útočník Alijagič, dvakrát do čierneho udrel Iľko. Po jednom zásahu pridali Bile, Gidi a Dávid Ďuriš, ktorý len v pondelok hral za národný tím Slovenska v Azerbajdžane, kde takisto skóroval.

Petržalka - Košice 0:3

Tréner Roman Skuhravý po príchode na lavičku Košíc doposiaľ vyhral všetky zápasy. Prekvapenie nedopustil ani v Petržalke, kde jeho zverenci otvorili skóre až v druhom polčase zásluhou Faška. Pridali sa k nemu Gorosito a počas nadstavenia takisto Gallovič.

Púchov - Podbrezová 0:2

Podbrezová sa dostala do vedenia po štvrťhodine hry, keď sa presadil Galčík. V záverečných minútach pridal poistku Juritka. Sieť síce napol aj Yirajang, avšak jeho gól pre ofsajd neplatil. Počas druhého polčasu zažil svoj debut na seniorskej úrovni mladý stredopoliar Šubert.

Šamorín - Michalovce 1:2

Michalovce sa dostali do vedenia po góle španielskeho legionára Ramosa. Hneď po zmene strán síce domáci po góle Leščinskeho vyrovnali, avšak v 69. minúte napol sieť vlastnej brány skúsený obranca Marič-Bjekič a Zemplín sa mohol tešiť z postupu.